GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Replay s-a mutat pe TVR 1 de la 23:10!

Articol de - Publicat duminica, 20 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 februarie 2011 12:40

Emisiunea de analiză fotbalistică Replay trece de pe TVR 2 pe TVR 1, cu un format extins (la 90 de minute) şi cu îmbunătăţiri aduse de realizatorul şi prezentatorul Marian Olaianos. Replay va fi difuzată în fiecare luni seară, de la ora 23.10.

Primele ediţii Replay la TVR 1 vor spune povestea României în preliminariile Campionatului Mondial din 1998 şi la CM 1998, cu imagini în exclusivitate, behind the stage, filmate de Constantin Tufeanu, operatorul echipei naţionale.

„Cineva m-a întrebat cândva care e reţeta succesului pentru Replay. Răspunsul poate fi complex şi ne-ar lua mult timp. Simplificat, arată aşa: emisiune de emisiune, încerc să dau pe ecran ceea ce aş vrea să văd eu acasă, ca telespectator”, declară Marian Olaianos, realizatorul emisiunii.

În noul format, Marian Olaianos propune un moment de „respiro” în atmosfera strict fotbalistică specifică emisiunii: rubrica „Maşina timpului” va aduce sub lumina reflectoarelor, în fiecare săptămână, câte un eveniment sportiv extra-fotbal care a făcut istorie – precum prima notă de 10 din gimnastica mondială, obţinută de Nadia Comăneci la Montreal. De asemenea, săptămânal, Marian Olaianos şi Marius Mitran, alături de invitaţii emisiunii, vor discuta despre câte un stadion „mort” al României; sunt stadioane care odată atrăgeau mii de suporteri, iar acum se află într-o stare deplorabilă. Căzute în uitare, vechile stadioane spun încă povestea a ceea ce au fost cândva. Vorbind despre această situaţie tristă, emisiunea Replay încearcă să atragă atenţia celor în măsură să acţioneze, pentru ca povestea marilor stadioane să nu se încheie aici.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
gery76
gery76  •  25 Februarie 2011, 19:02

Oemisiune cu adevarat de fotbal pe care o urmaresc indiferent de ora .Am totusi cateva mici reprosuri mai ales catre Marius Mitran care este un ziarist cu o vasta cultura fotbalistica dar care probabil din neatentie sau poate ca se gandeste ca ca memoria sa nu-i joaca feste mai face unele greseli pe care unii ca mine care am citit zeci de carti de fotbal le sesizam cel mai bun exemplu fiind cand a spus ca Italia a castigat euro 1980 intr-o finala cu Yugoslavia ceea ce este cu totul fals Germania castigand atunci in finala cu Belgia 2-1.In acea emisiune a fost prezentat amicalul Italia-Romania din'80 si tocmai de aceea le-am reliefat greselile pentru ca este o emisiune valoroasa ,cu pretentii

mr_cosmin
mr_cosmin  •  23 Februarie 2011, 03:50

Mi se pare cea mai buna emisiune pe tema sportiva din Romania, la momentul actual.

liverpool73
liverpool73  •  22 Februarie 2011, 11:20

O EMISIUNE FRUMOASA ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează