GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Robert Niță este invitatul de miercuri seară, de la ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”: „Am blocat Calea Victoriei cu lăutarii”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 21:04 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 21:53

Robert Niță, 44 de ani, a fost crescut în Ghencea, apoi a ajuns la Corvinul Hunedoara, Cimentul Fieni, Oțelul Galați. A făcut parte și din echipa Forestei Suceava care a scris istorie în Ștefan cel Mare într-un meci de poveste cu Dinamo, când a revenit de la 0-4 și a câștigat cu 5-4.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Mai apoi, a fost și la Rapid, dar și la o echipă din afara României, Hapoel Beer Sheva. Finalul carierei la prins în Vietnam la The Cong Viettel.

Povești din cariera lui Niță, dar și întâmplări cu Marian Barbu, Viorel Hizo sau Mircea Rednic, plus culise de la emisiunea Survivor, difuzată de PRO TV, miercuri seară, de la ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  22 Februarie 2022, 16:37

Ratatul asta o sa trăiască toată viata lui de doi bani din amintirea acestui meci... Trist...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează