GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  EVENIMENT

Sportal.hu, partenerul media al conferinței Sport Forum Ungaria 2023: „Vor participa sportivi retrași și încă în activitate, conducători de cluburi, jurnaliști de seamă și invitați celebri”

Sport Forum Ungaria 2023 va avea loc pe 19 octombrie
Sport Forum Ungaria 2023 va avea loc pe 19 octombrie

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 12:34 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 12:54

Sport Forum Ungaria, cea mai importantă conferință din sportul maghiar, are ca partener media în acest an publicația Sportal.hu, parte a Ringier Sports Media Group, alături de Gazeta Sporturilor.

Pe 19 octombrie, Arena Puskas din Budapesta va găzdui Sport Forum Ungaria, „evenimentul de excelenta al industriei sportive maghiare”, unul care adună „vorbitori distinși, inclusiv sportivi retrași și încă în activitate, conducători de cluburi, jurnaliști de seamă și invitați celebri din străinătate”.

Sportal.hu, partenerul media al conferinței Sport Forum Ungaria 2023

Ediția din acest an, a doua astfel de adunare, are ca partener media publicația Sportal.hu, parte a grupului Ringier Sports Media Group, care mai operează în România (prin Gazeta Sporturilor și GSP.ro), Portugalia (A Bola), Bulgaria (Sportal.bg), Serbia (Sportal.rs), Grecia (Sportal.gr), Nigeria (Pulse.ng) și Slovacia (Sport.sk).

„Evenimentul prezintă o oportunitate unică pentru ca personalitățile de vârf din acest domeniu să se întâlnească, să schimbe idei și să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a sportului.

Temele-cheie ale conferinței includ sustenabilitatea facilităților sportive, evoluția sportului într-un peisaj într-o continuă schimbare și analiza impactului economic și social al evenimentelor sportive”, se arată în prezentarea evenimentului.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează