GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  COMENTATORI

Transferuri mari şi în televiziuni

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

DolceSport i-a luat pe Grădinescu, Băleanu şi Cosmescu, Samuilă va comenta şi meciuri din Liga I, iar Cernat se întoarce la TVR.

Victor Piţurcă a semnat cu U Craiova. Emil Grădinescu s-a dus la Dolce Sport. Două transferuri de marcă pentru cei care urmăresc în fiecare săptămînă meciurile de pe prima scenă fotbalistică din România. Unul antrenează, celălalt comentează!

Trei nume grele la Dolce
Chiar dacă momentan DolceSport transmite doar meciuri din campionatul Portugaliei, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu au decis să fie vocile care să comenteze meciurile din Liga I începînd cu sezonul următor. Asta în cazul în care noul post sportiv va cîştiga licitaţia drepturilor TV, care se va organiza probabil în primăvara lui 2011!

Cernat înapoi la TVR
Derby-urile de pe Antena 1 şi GSPTV vor fi comentate în acest sezon de Andrei Vochin, Silviu Tudor Samuilă, Adrian Cheltuitoru, Viorel Grigoroiu şi Cătălin Cîrnu. Grigoroiu a decis să plece de la Telesport, în timp ce Cîrnu va comenta în continuare şi la Radio România Actualităţi. Ultima noutate e că, pe lîngă emisiunea Contraatac pe care o realizează, Samuilă se va afla şi la microfonul de comentator al meciurilor din Liga I.

Conform mai multor informaţii, şi Cosmin Cernat e gata de un alt transfer. Acesta revine la TVR după trei ani petrecuţi la Kanal D.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (40)
catadox
catadox  •  31 August 2010, 16:13

mi-a placut ala de comenta Grashopers-Steaua...: Surduuu ,Surduuu ,hai ma surduuuuleee.Oare cum il cheama?

violamann
violamann  •  31 August 2010, 15:51

Televiziuni de sport avem multe. Comentatori, putin, si aia care sunt sunt catastrofe. Sunt comentatori aserviti S.D.R. si echipelor din Bucuresti. Pacat!

flafy
flafy  •  31 August 2010, 15:17

bai frate de ce nu transmite un post pe care il prinde toata lumea!tvr protv sau antena 1....chiar asa tre sa ne mutam pe alta retea in fiecare an!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează