GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  CENZURĂ

UPDATE După ce emisiunea Radio GSP Live a fost cenzurată 2 zile, GSP TV a decis scoaterea acesteia din grilă!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 octombrie 2013 10:44

UPDATE / Realizatorul Radio GSP Live a vorbit pentru paginademedia.ro despre scoaterea emisiunii din grila de programe a GSP TV, după ce aceasta a fost cenzurată timp de două zile:

"Cu o săptămână înainte de aceste întâmplări, am primit un telefon de la Costin Deşliu, redactor-şef la GSP TV, că ar fi bine să nu-l mai vorbim de rău pe Reghe că s-ar putea să primim telefon de mai sus. Cred că este o decizie luată pe genunchi şi în genunchi. Cred că este cea mai proastă decizie a lor pentru că dacă voiau să arate tuturor că nu e cenzură, mă lăsau pe post să difuzez ancheta, şi dacă voiau, în iarnă, scoteau emisiunea pretextând că nu face audienţă.".

UPDATE 29.10 / Conducerea GSP TV l-a anunţat în această dimineaţă pe Gabi Safta că emisiunea Radio GSP Live a fost scoastă din grila de programe a postului de sport!

Asta după ce vineri emisia i-a fost tăiată după doar 3 minute şi 2 secunde, iar ieri, acesta a fost anunţat cu doar 5 minute înainte de ora 13, că "problemele tehnice" continuă. În ambele zile, invitat era impresarul Dumitru Tudor, cel care a făcut dezvăluiri incendiare despre antrenorul campioanei Laurenţiu Reghecampf: "Cei din conducerea Stelei se bucură că e Gigi Becali la închisoare! Sînt diabolici"

În plus, producătorul general al postului, Leo Vinteno a precizat: "Avem probleme tehnice pe care nu am putut să le remediem. Este vorba de un convertor... Nu ştiu prea multe detalii nici eu, pentru că nu mă ocup personal de acest lucru".

--------------

După ce vineri emisiunea Radio GSP Live, moderată de Gabi Safta, a fost brusc întreruptă imediat la GSP TV după ce s-au anunţat dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf, luni, la ora 13:00, trebuia să aibă loc o nouă emisiune.

Invitat în studioul Radio GSP era impresarul Dumitru Tudor, unul dintre oamenii din fotbal care s-au declarat împotriva antrenorului Stelei şi cel care se afla în studio şi la precedenta emisiune în care se anunţau dezvăluiri despre Reghe.

Totuşi, deşi s-a anunţat că va fi la GSP TV, emisiunea moderată de Gabi Safta nu a mai început la televizor, ci doar la Radio GSP. GSP TV a înlocuit emisiunea Radio GSP Live cu un buletin de ştiri, în reluare.

Vezi aici detalii despre prima emisiune cenzurată la GSP TV!

"Se pare că şi azi sîntem în direct doar la Radio, nu şi la TV. Poate mîine vom reveni sau poate la anul, vom vedea. Nu este nici un război cu Laurenţiu Reghecampf, tot ce auziţi aici sînt doar păreri", a fost reacţia lui Gabi Safta la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
treadstone
treadstone  •  29 Octombrie 2013, 15:54

GSP Post de sport??!!!! :)))))))

predator07
predator07  •  29 Octombrie 2013, 14:48

e incredibil ce se intampla cu postul vostru ! cu siguranta emisiunea a fost scoasa la COMANDA cuiva care odata si odata va cadea in cap si o sa ajunga la puscarie , unde ii e locul

buerebuistas
buerebuistas  •  29 Octombrie 2013, 14:13
Postat de iulian069 pe 29 Octombrie 2013, 14:13

Nu stiu cum vrei sa fii luat in serios cu avatarul ala :)). Normal ca se ia lumea de tine, si eu daca as vedea asa ceva pe strada m-as lua de ea

:))

Vezi toate comentariile (48)
Comentează