GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Vali Moraru pleacă de la sport.ro şi semnează cu DigiSport!

Articol de - Publicat luni, 11 octombrie 2010 00:00

Transferurile nu se fac doar în fotbal, ci şi pe piaţa media, unde jurnaliştii pleacă de la o televiziune la alta. După valul de plecări de la GSP TV la DolceSport a comentatorilor Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu, şi DigiSport a transferat şi a reuşit transferul lunii noiembrie!

Realizatorul emisiunii "Informaţia" de la sport.ro a decis să părăsească postul din Pache Protopopescu pentru a ajunge a DigiSport, acolo unde va avea o nouă emisiune. Contactat de gsp.ro, Vali Moraru a confirmat despărţirea de sport.ro. "Da, voi pleca de la sport.ro, dar momentan nu am semnat cu cei de la Digi. Confirm informaţia că voi merge acolo, dar alte detalii nu ştiu în acest moment", a spus Moraru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
alingeorgian
alingeorgian  •  24 Octombrie 2010, 21:49

Banciu e cel mai tare!!! Moraru a plecat la Digi ptr k acolo se plateste bine si la timp! Teszari e unul din cei mai bogati oameni din Romania la ora actuala! Sunt perspective incurajatoare!

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  11 Octombrie 2010, 22:35

E o lovitura pentru sport.ro. Vali Moraru era chiar sport.ro, nu stiu cu ce vor mai ramane cei de acolo. Poate cu insipidele lupte de wrestling. Pacat, incepusera bine, dar daca nu prea transmiti fotbal, mai recent nici handbal, nu prea mai rezisti pe piata. Digisport cred ca se intareste cu acest transfer.

alin.tat
alin.tat  •  11 Octombrie 2010, 21:57

daca pleaca si banciu , nu ma mai uit la sport.ro

Vezi toate comentariile (12)
Comentează