GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  MEDIA

Veşti excelente pentru microbiştii din România » Premier League va fi din nou la TV începînd din acest weekend!

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 decembrie 2013 19:10

Premier League, cel mai important campionat de fotbal din Europa, va fi din nou transmis în România începînd din acest weekend.

Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester United şi românii Pantilimon, Chiricheş şi Raţ vor putea fi urmăriţi pe Eurosport de pe 21 decembrie.

Pe lîngă acest sezon, Eurosport România a achiziţionat drepturile şi pentru sezoanele 2014/2015 şi 2015/2016.

Valentin Macovescu, Director Relaţii Internaţionale al Grupului Eurosport, a confirmat informaţia: “Sîntem încîntaţi de achiziţionarea drepturilor pentru English Premier League, valabile pentru toate platformele media. Această competiţie de top completează oferta noastră de evenimente premium pentru Romania. Mai presus de cluburile prestigioase şi de starurile sale, English Premier League este recunoscut pe plan internaţional drept unul dintre cele mai populare campionate de fotbal. Suntem nerăbdatori să putem oferi abonaţilor din România această excepţională competiţie”.

Directorul executiv al Premier League, Richard Scudamore, a adăugat: “În trecut, Eurosport a investit în drepturile de transmisie şi sîntem extrem de încîntaţi să colaboram din nou.”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
c7eric
c7eric  •  20 Decembrie 2013, 11:24

Veste excelenta, avem meciuri de sarbatori

pasnick
pasnick  •  20 Decembrie 2013, 11:09

eu am next-gen cablu cu hd, dar am si antena digi ca nu s-a bagat inca pe cablu in giurgiu. antena digi am bagat-o sa nu mai ma chinui pe computer, dar nu e mare diferenta calitativa intre computer si transmisia pe satelit oferita de digi. dar acu daca digi o sa piarda liga 1 si eurosport baga anglia si o sa pot vedea hd nu crek o sa mai stau la digi. oricum numai la cele 3 canale de sport ma uit la digi ca la celelate canale, vai de ei! la 30 lei pe luna e platit sa vad doar liga 1, sa nu mai plec pe la carciumi ca sa vad si eu un meci. eu zic ca ne-am scos cu anglia, e totusi un campionat foarte spectaculos. la mai mare eurosport!

fanotelul
fanotelul  •  20 Decembrie 2013, 10:06

Excelent.Am sa parasesc Rds-ul.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează