GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Botoșani - CFR Cluj: Victoria va aduce al 4-lea titlu la rând pentru CFR! Trei PONTURI pentru un meci cu oaspeții în prim-plan

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2021 15:31 / Actualizat marti, 18 mai 2021 01:55

FC Botoșani - CFR Cluj se joacă azi, de la 19:30, într-o partidă care ar putea stabili campioana în Liga 1. Dacă se va impune pe terenul celor de la Botoșani, CFR Cluj va câștiga pentru a 4-a oară consecutiv titlul în România!

Egalul dintre Sepsi și FCSB (2-2) i-a oferit șansa CFR-ului de a rezolva mai devreme soarta titlului și de a evita un meci decisiv, în ultima rundă, cu roș-albaștrii. Pentru ca acest lucru să se întâmple și pentru ca ardelenii să devină cea mai titrată echipă din provincie, e nevoie de un succes al trupei lui Edi Iordănescu la Botoșani.

În tur, CFR Cluj a câștigat cu 2-0 în fața Botoșaniului, dar ultima deplasare în Moldova nu i-a picat bine campioanei, echipa lui Croitoru câștigând cu 2-1.

4 victoriia obținut CFR Cluj în ultimele cinci meciuri directe cu Botoșani

Chiar dacă o victorie o face campioană pe CFR Cluj, casele de pariuri oferă o cotă neașteptat de mare pentru succesul oaspeților: între 1,60 și 1,67! Egalul este cotat la 3,90, în timp ce un succes al Botoșaniului primește cote în jurul valorii de 5,00.

În cazul în care partida se va termina la egalitate sau dacă se va impune FC Botoșani, iar FCSB va câștiga derby-ul cu Craiova, atunci titlul în Liga 1 se va decide în ultima etapă, la Cluj, în super duelul dintre CFR și FCSB.

TREI PONTURI PENTRU BOTOȘANI - CFR CLUJ:

  • Victorie CFR Cluj - cotă 1,65 la Superbet
  • Peste 5,5 cartonașe galbene - cotă 1,62 la Unibet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,60 la Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează