GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

PAOK - Benfica: Portughezii și-au făcut echipă pentru Champions League!

Articol de - Publicat marti, 15 septembrie 2020 12:48 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 13:24

PAOK - Benfica, partidă din turul trei de calificare în grupele Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:00. Calificarea se va decide într-o singură manșă, apoi urmează runda decisivă, playoff-ul, în care vor fi prezente 12 echipe.

Formația care va obține calificarea din întâlnirea PAOK - Benfica va juca în playoff contra rușilor de la Krasnodar, aceștia urmând să intre direct în playoff. 

Grecii de la PAOK au jucat deja două partide în noul sezon. Fosta echipă a lui Răzvan Lucescu a trecut ușor de Beșiktaș, scor 3-1, în turul doi al Ligii Campionilor, iar în weekend a început campionatul intern, învingând-o pe AEL Larisa cu 1-0, pe teren propriu. Meciul de azi va fi al treilea consecutiv jucat pe propria arenă. 

De partea cealaltă, Benfica e dezavantajată de faptul că nu a jucat nicio partidă oficială în noul sezon. Portughezii s-au calificat direct în turul trei preliminar din Liga Campionilor, iar campionatul intern începe abia vineri. Așadar, formația pregătită de Jorge Jesus nu are nici avantajul terenului propriu, nu are nici meciuri oficiale în picioare, însă stă bine la un alt capitol. 

După ce au ratat titlul în sezonul trecut, clasându-se pe locul 2 în Portugalia, la 5 puncte în spatele lui FC Porto, Benfica a adus întăriri importante în vară. Au venit Luca Waldschmidt (Freiburg, 15 mil. euro), Pedrinho (Corinthians, 18 mil. euro), Everton (Gremio, 20 mil. euro) și Darwin (Almeria, 24 mil. euro), aceștia alăturându-se unui lot care mai conține nume importante precum Julian Weigl, Pizzi, Vertonghen sau Grimaldo. 

Rezultatul consolidării lotului s-a văzut încă din partidele amicale disputate în ultimele trei săptămâni. Elevii lui Jorge Jesus au obținut victorii pe linie cu Beleneses (4-0), Farense (5-1), Bournemouth (2-1), Braga (2-1) și Rennes (2-0). 

Pont: PSFX, cota 1.83 la Superbet

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează