GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Real Madrid - Atalanta: Reușesc italienii să producă surpriza? Trei PONTURI pentru meciul zilei din Liga Campionilor

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2021 13:13 / Actualizat marti, 16 martie 2021 13:14

Real Madrid - Atalanta se joacă azi, de la 22:00, în manșa secundă din optimile Ligii Campionilor. Confruntarea de la Madrid începe de la scorul de 1-0 pentru Real, dar bergamascii au anunțat că vin în Spania doar cu gândul la calificare.

În urmă cu trei săptămâni, la Bergamo, Real a avut nevoie de execuția superbă a lui Mendy, din minutul 86, pentru a reuși să concretizeze avantajul omului în plus pe care îl avea încă din minutul 17. Trupa lui Zidane n-a strălucit în Italia, dar a reușit să plece învingătoare și să ia o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor.

Pe lângă Carvajal, Hazard, Mariano și Odriozola, cu mai vechi probleme medicale, Zidane nu-l va avea la dispoziție nici pe Casemiro, suspendat după galbenul încasat în meciul tur din Italia. La capitolul absențe și Gasperini are ceva bătăi de cap, Freuler (suspendat), Hateboer, Kovalenko și Sutalo (accidentați) nefăcând deplasarea la Madrid.

De la confruntarea directă de la Bergamo, Real a bifat două remize și o victorie în La Liga. Trupa blanco a terminat la egalitate, de fiecare dată 1-1, cu Sociedad și Atletico Madrid, și a câștigat, cu greu, meciul cu Elche, scor 2-1

De cealaltă parte, Atalanta a jucat patru meciuri în Serie A: trei victorii (5-1 cu Crotone, 2-0 cu Sampdoria și 3-1 cu Spezia) și o înfrângere (0-1 cu Inter).

TREI PONTURI PENTRU ATALANTA - REAL MADRID:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,60 la Superbet
  • Real Madrid se califică - cotă 1,40 la Betano
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,55 la Unibet

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează