GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Southampton - Manchester City: Cine îl mai oprește pe Guardiola? Trei PONTURI cu campioana Angliei în prim-plan

Articol de - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 11:58 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 12:08

Southampton - Manchester City se joacă azi, de la 19:30, într-o partidă care contează pentru runda a 23-a din Premier League. „Cetățenii” sunt pe primul loc, cu un avans mare față de Liverpool și Chelsea, și sunt șanse importante să se fi distanțat decisiv spre un nou titlu în Anglia.

Cu 11 puncte peste Liverpool și 12 peste Chelsea, Manchester City pare că a rezolvat un nou titlu în Premier League. Constanța trupei lui Pep Guardiola e dezarmantă pentru cele două urmăritoare, care fac pași greșiți pe bandă rulantă în ultima perioadă. Liverpool are doar 2 victorii în ultimele cinci runde, în timp ce Chelsea are 4 etape la rând de când n-a mai câștigat în campionat.

Chiar dacă ultimele 2 deplasări pe St. Mary au produs goluri puține pentru City, ne așteptăm ca echipa care a marcat 54 de goluri în 22 de runde să facă spectacol în acest meci. 33 de goluri a încasat Southampton în 21 de meciuri, așa că vulnerabilitatea din defensiva gazdelor ar putea fi taxată de ”cetățeni”.

18victorii are City în acest sezon // cele mai multe din campionat

Southampton a încurcat-o pe City în tur, dar „sfinții” sunt departe de momentele în care se băteau în prima parte a ierarhiei. Soton e acum pe 12, cu 24 de puncte.

Trei PONTURI pentru Southampton - Manchester City:

CSU Craiova - Rapid: Meci extrem de important în lupta pentru playoff! Trei PONTURI cu cote bune pentru duelul de pe Oblemenco
PONTURI PARIURI
CSU Craiova - Rapid: Meci extrem de important în lupta pentru playoff! Trei PONTURI cu cote bune pentru duelul de pe Oblemenco

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează