GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Toți ochii pe Spania, Germania, Croația și Belgia! Emoții mari pentru calificare! Trei PONTURI tari pentru meciurile de joi de la Campionatul Mondial

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 20:41 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2022 20:41

Ziua de joi are un afiș de senzație, cu Spania, Germania, Croația și Belgia luptând pentru calificarea în optimile Campionatului Mondial! Croații și belgienii vor avea chiar meci direct în ultima etapă din grupe.

Croația - Belgia și Canada - Maroc se joacă de la ora 17:00, în timp ce ziua de joi se închide, de la 21:00, cu confruntările din Grupa E - Japonia - Spania și Costa Rica - Germania. Dintre toate echipele, doar Canada este deja eliminată!

Croația și Maroc conduc Grupa F, cu câte 4 puncte, în timp ce Belgia are 3 puncte, iar Canada, cu 0 pe linie, e deja OUT. Astfel, duelul dintre croați și belgieni este decisiv pentru calificare. Ambele echipe se pot califica în același timp doar dacă fac egal, iar Canada o învinge la scor pe Maroc. Altfel, una dintre Croația și Belgia va spune PA turneului final.

Ca să fie sigură că va merge în optimi, Maroc trebuie să câștige împotriva Canadei, așa cum au făcut atât belgienii, cât și croații. Un succes îi scutește de emoții și marocanii nu vor mai fi atenți la duelul Croația - Belgia.

Spania mai are nevoie de un singur punct pentru a merge în optimi. Trupa lui Luis Enrique are 4 puncte și conduce grupa E, în timp ce Japonia și Costa Rica au câte 3 puncte. Germania pleacă de pe ultima poziție, cu 1 punct.

În primul rând, nemții au nevoie obligatoriu de victorie cu Costa Rica. În al doilea rând, Germania ar trebui să marcheze foarte mult, pentru că s-ar putea ca la linia de finish să fie nevoie de golaveraj. Dacă Japonia o bate pe Spania, atunci Germania trebuie să o bată pe Costa Rica la 8 goluri diferență, pentru a-i depăși pe iberici. În fine, calcule complicate într-o grupă pe care Germania și-a complicat-o singură, în debut, cu Japonia.

Trei COTE de joi pentru Super Mondial:

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
mr90
mr90  •  01 Decembrie 2022, 07:41
Postat de geomy pe 01 Decembrie 2022, 01:31

Analiza mi se pare gresita. Croatia si Belgia se califica amandoua si daca bate Belgia la limita iar Canada bate Marocul. Pe de alta parte Marocul are nevoie doar de un egal pentru a fi sigura de calificare.

Toate analizele facute de gsp au avut greseli

geomy
geomy  •  01 Decembrie 2022, 01:31

Analiza mi se pare gresita. Croatia si Belgia se califica amandoua si daca bate Belgia la limita iar Canada bate Marocul. Pe de alta parte Marocul are nevoie doar de un egal pentru a fi sigura de calificare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează