GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

A sosit timpul pentru MaxSurpriza Zilei pe MaxBet.ro!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2023 13:25 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 13:27

Anul acesta, sărbătorile vin mai devreme, dar se termină mai târziu pe MaxBet.ro! În perioada 10 – 24 Aprilie facem echipă cu Iepurașul de Paște, iar tu poți participa la cea mai tare promoție de primăvară - MaxSurpriza Zilei – o vânătoare de premii care îți poate aduce zilnic rotiri gratuite sau bonusuri în bani cash. 

Participă la vânătoarea de MaxSurprize

Nu ar trebui să ratezi această promoție, unde ai posibilitatea de a câștiga super premii! În plus, mecanismul de participare este foarte simplu!

Primul pas este să te înregistrezi la MaxBet.ro sau, mai bine zis, să ai un cont. Dacă ai deja un cont, poți participa fără griji, dacă ai efectuat o depunere în ultimele șapte zile. Iar dacă abia acum vrei să descoperi universul MaxBet.ro, înregistrează-te cât mai rapid, pentru a avea mai mult timp să găsești MaxSupriza din ouăle Iepurașului.

Al doilea pas este să te înscrii în promoție, deoarece fără el vei rata șansa la oricare din premiile puse la bătaie până pe 24 Aprilie. Tot ce ai de făcut este să intri în pagina promoției și să apeși butonul „Participă”. 

Cel mai important pas: Distracția la MAX

Vizitează zilnic site-ul sau aplicația MaxBet.ro și pornește la vânătoare de premii! Alege unul din cele trei ouă cu MaxSurprize și află ce ți-a picat! Tot ce putem face este să îți spunem doar câteva dintre jocurile la care poți primi rotiri gratuite drept premiu: Gates of Olympus, Shining Crown, Burning Hot și multe altele din sloturile tale preferate. 

Fii pe fază - Iepurele MAX te așteaptă!

Sărbătorește Paștele în stil MaxBet.ro, sparge în fiecare zi un ou norocos și află ce MaxSurpriză ți-a picat. Așadar, te distrezi, câștigi cele mai dorite bonusuri în bani sau rotiri gratuite și apoi te lauzi prietenilor tăi cu ce cadouri ți-a lăsat Iepurașul. Spor la vânătoarea de Paște!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează