GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Alianta la varf intre fotbal si pariuri: FC Steaua – NetBet

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 16:09

Primul club de fotbal care intra in ritmul ultramodern al promovarii propriei imagini in randul gamerilor, pariorilor si pasionatilor de internet este FC Steaua Bucuresti care a anuntat prin vocea presedintelui Valeriu Argaseala o alianta cu unul dintre cei mai importanti operatori pe piata pariurilor sportive online din Romania, compania NetBet.

"Datoria noastra este sa facem performanta pe teren in acest moment, dar si sa asiguram durabilitatea brandului", a declarat cu aceasta ocazie presedintele Argaseala din partea clubului, adaugand ca numele Steaua este mai durabil si mai important decat cei care populeaza la un moment sau altul vestiarele din Ghencea. "Asocierea cu o camera online puternica si dinamica este miscarea corecta in conditiile in care expansiunea brandurilor moderne se petrece in mediul virtual", a spus seful Stelei.

"Noi nu am intrat in aceasta industrie doar din dorinta de a face afaceri, ci mai ales din pasiunea comuna pe care o impartasim cu tot personalul clubului Steaua: fotbalul", a declarat la randul sau Alexandre Mangaud, Directorul de Marketing al NetBet Global. "Intram cu entuziasm in acest parteneriat pentru ca stiu ca vom face impreuna pentru fotbal mult mai mult decat am fi facut in mod separat", a incheiat acesta.

Alianta va avea in final efecte bune deopotriva asupra suporterilor clubului si clientilor camerei de pariuri. Conform comunicatului de presa oficial, "Steaua si NeBet vor lansa actiuni promotionale comune, vor oferi fanilor nu numai meciuri tari de fotbal sau cote bune la pariuri ci si stimulente, bonusuri, promotii, excursii la marile partide, jocuri online personalizate cu brandul Steaua si mai ales vor colabora pentru marirea bazei de fani ai fotbalului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
100002473541087
Danut Ognean  •  11 Octombrie 2015, 19:32

sa vedeti acum blaturi pe fata ale epavei fcsb si a fluierasilor care vor fluiera pro epava fcsb

mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  09 Octombrie 2015, 04:32
Postat de vasglo pe 07 Octombrie 2015, 19:01

Au gresit astia de la NetBet! Trebuiau sa faca parteneriat cu Boroi, Zisu Talpan si Oprea, ca astia sunt adevarata Steaua!.....:)))

daca aveau aia palmaresu si tot vezi de treaba ca aveau echipa pana acum au zis ca fac echipa si o baga in liga a 4 a il blameaza pe Becali dar cand se uita in oglinda toti sunt la fel ca Jiji adica au un singur tel sa apara la tv sa fie in centru scandalurilor si cel mai important BANII toti umbla dupa bani . Sa nu crezi ca generali umbla dupa bani sa ii dea la stat nu tata sa isi faca si ei 2-3 vile prin pipera o masina S clase + o e echipa de fotbal la care vor sa fie actionari adica Steaua

vasglo
vasglo  •  07 Octombrie 2015, 19:01

Au gresit astia de la NetBet! Trebuiau sa faca parteneriat cu Boroi, Zisu Talpan si Oprea, ca astia sunt adevarata Steaua!.....:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close