GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Așii driftului vor încinge asfaltul în week-end la Auto Total Business Show

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2016 15:21

Cei mai iscusiți piloți de drift din România vor încinge asfaltul de la Romexpo într-un spectacol de zile mari în week-endul 11-12 iunie, la Auto Total Business Show (ATBS). Demonstrații incendiare, mașini tunate cu sex-appeal, inovații tehonologice și componente revoluționare, de ultimă generație, 35 000 mp. cu noutăti din domeniul pieselor auto originale si aftermarket îi așteaptă pe bucureșteni la cea de-a cincea ediție ATBS. Cel mai mare eveniment automotive din România dedicat producătorilor de gen, precum și echipamentelor pentru service-uri, revine în forță la București pentru miile de pasionați ce vibrează odată cu sunetul motoarelor puternice și care se întâlnesc an de an la evenimentul organizat de AD Auto Total, în parteneriat cu Romexpo și Camera de Comerț a României. Urmăriți mai jos trailerul oficial:

 

Așii driftului, Cătalin Trifan, Grigorici Ilarion, Radu Vaduva, Radu Moise, Marius Mitrache, Gabi Imreși, Iulian Jumuga, șase dintre cei mai buni piloți din campionatul național, vor combina cascadorii și demonstrații sportive extreme, într-un spectacol exploziv, cu motoarele turate la maxim, ce va include inclusiv suprema provocare, un moment de drift în tandem de șase. 

De la Lamborghini Gallardo până la mașini autohtone modificate, zeci de proprietari de mașini își vor etala bolizii în zona de tuning a AUTO TOTAL BUSINESS SHOW. Peste 5 000 de metri pătrați, unde, printre modelele expuse, veritabile bijuterii, se regăsesc și mașini al căror preț ajunge la sute de mii de euro.

Pentru entuziaștii ce vor să simtă adrenalina pompând în vene, programul va mai include Bike trial, Skate-show și Parkour. PedalKick.ro, prima echipă de bike trial din Romania, va face o demonstrație de îndemânare pe un traseu dificil, de tip "getto”, printre mașini abandonate, butoaie, furgonete și alte elemente surpriză. Eugen Nacu și Adrian PNZ sunt doi dintre cei mai împătimiți bucureșteni în arta utilizării bicicletelor în situații extreme. Au în spate peste 15 ani de antrenament, combinând expertize din domeniul mountain biking, bike trial și downhill mountain biking. 

Skaterii Cristian Benescu, Cristian Cohal, Marius Diatcu și Dragoș Cârlan, precum și Mihai Octavian (BMX) promit să transforme Romexpo în capitala skatingului timp de două zile. Participanți de seamă la toate concursurile de skate autohtone, cu un palmeres de trickuri îndelung repetate, cei cinci își vor prezenta trickurile amețitoare într-un skatepark special amenajat. Atmosfera va fi întreținută de cele mai frumoase animatoare și multă muzică bună.

Salturi agresive, desprinderi neașteptate, acrobație. I-ați văzut în filme, în clipuri pe Youtube cu milioane de vizualizări, în platourile emisiunilor TV. Reborn Education, prima și singura școală de Parkour și Freerunning din România redefinește modul în care ne mișcăm în mediul urban. Nu, nu sunt supraoameni, ci pur și simplu niște atleți compleți, ce folosesc  toate elementele componente ale mediului înconjurător într-o căutare a mișcării care combină controlul, fluiditatea și impulsivitatea.

 “Cu un total record de peste 140 000 vizitatori la toate edițiile de până acum și o prezență națională (București și Iași) AUTO TOTAL BUSINESS SHOW devine din ce în ce mai spectaculos de an la an, atrăgând cele mai puternice branduri din industria producătoare de piese auto, accesorii și echipamente de service,” spune Gabriel Zane, reprezentant AD  Auto Total. “Știm că fascinația pentru îndemânare și forța pe două sau patru roți nu are vârstă. Anii trecuți, am încercat să-i lăsăm pe vizitorii noștri mai mari sau mai mici cu amintiri de neuitat, punându-i față în față cu singurul simulator de Formula 1 din lume, ce generează o forţă a acceleraţiei de până la 3G (2015), maşina “supersonică” Blood Hound SCC, care-a încercat să bată recordul de viteză pe uscat de 1600 km/h, baschet acrobatic cu celebrii „Lords of Gravity“, echipa care a uimit NBA-ul doborând recordul mondial la slamdunk, show-uri de drift explozive, care-au distrus multe seturi de cauciucuri, de dragul sportului cu motor şi al fanilor, inclusiv drift cu camionul. Anul acesta, peste 120 de expozanți, cei mai mari producători din domeniu, își așteaptă vizitatorii la Romexpo cu ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice. Vom provoca vizitatorii cu nenumarate premii și produse promoționale ale celor mai importanți furnizori de piese auto și echipamente de service” adaugă Gabriel Zane.

Programul de vizitare pentru AUTO TOTAL BUSINESS SHOW este sâmbătă și duminică, 11-12 Iunie 2016, între orele 10.00 și 18.00, iar prețul unui bilet de acces este de 20 de lei. Copiii sub 7 ani si persoanele cu dizabilitati au acces gratuit. 

Urmăriți-ne pe:

https://www.facebook.com/events/899907860135275/

https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow/

https://www.youtube.com/user/ADAutoTotal

http://www.atbs.ro/

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează