GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Atenție, pariori! Ponturi pentru meciurile din Preliminariile CM 2018

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 14:36

România – Danemarca, duminică, ora 21:45 

Primul meci al anului pentru naționala de fotbal a României este unul extrem de important în lupta pentru calificarea la CM 2018. Elevii lui Christoph Daum întâlnesc la Cluj, selecționata similară a Danemarcei. Tricolorii vin după înfrângerea la scor de neprezentare contra Poloniei, și cel mai probabil rămân să se lupte pentru locul 2 în grupă, cel care asigură prezența la baraj. Un loc care nu va fi ușor de obținut și pentru care mai luptă Muntenegru și Danemarca. În fiecare zi, casa de pariuri MaxBet.ro oferă cote mărite și pariuri speciale, deci nu aveau cum să lipsească pentru meciurile din preliminarii. Spre exemplu: dacă mizați pe un gol a lui Denis Alibec în prima repriză puteți să obțineți un profit frumos, cota fiind 6.00.

denis alibec gif

Cel mai scump transfer din istoria campionatului belgian și un jucător important al naționalei, Nicușor Stanciu, poate contribui decisiv la un rezultat bun al naționalei. Mijlocașul nostru e în formă iar pariori pot specula acest lucru.

nicusor stanciu gif

 

DUEL TARE ÎN MUNTENEGRU 

În grupa României se mai joacă două partide. În prima, Muntenegru primește vizita Poloniei. Se întâlnesc cele mai ofensive echipe ale grupei, cu 9 respectiv 10 goluri marcate în doar 4 meciuri. Poți să îți dublezi investiția dacă vei miza ca ambele echipe să înscrie, casa de pariuri online MaxBet.ro oferind cota 2.00 pentru această selecție.              

300x250 gif 

 ArmeniaKazakhstan este duelul codașelor grupei. Armenia vine după un surprinzător 3 la 2 cu Muntenegru în vreme ce oaspeții se află la a doua deplasare consecutivă, în noiembrie aceștia pierzând în Danemarca, 4 la 1. Specialiștii se așteaptă la un meci închis cu puține goluri.  Oferta casei de pariuri MaxBet.ro pentru aceste preliminarii include Cote Mărite și Pariuri Speciale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează