GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Barcelona - Inter: Catalanii își joacă viitorul în Liga Campionilor! Cum poți obține un pariu gratuit de 5 lei pentru super-duelul de pe Camp Nou

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 08:00

Barcelona și Inter se întâlnesc azi, de la 22:00, în cel mai așteptat meci al zilei de miercuri din Liga Campionilor. Confruntarea de pe Camp Nou ar putea reprezenta ultima șansă pentru catalani de a rămâne în cărți pentru calificarea în primăvara din Champions League.

După 3 etape, clasamentul grupei C din Liga Campionilor nu arată deloc bine pentru Barcelona. Catalanii lui Xavi au strâns doar 3 puncte, după succesul cu codașa Viktoria Plzen, și se uită de la depărtare la Inter (6 puncte) și Bayern Munchen (9 puncte). Săptămâna trecută, Barca a cedat pe „Meazza”, scor 0-1, iar tiki-taka e la al doilea rateu la nivel mare, după ce a pierdut și cu Bayern, 0-2.

După duelul direct din Liga Campionilor, Barcelona și Inter s-au întors pentru duelurile din competiția internă. Barcelona a câștigat cu greu, acasă, cu Celta Vigo, 1-0, și a ajuns la 22 de puncte, la egalitate cu Real Madrid, chiar înainte de „El Clasico”. Dincolo, Inter a bifat și ea tot o victorie la limită, în deplasare, cu Sassuolo, scor 2-1. Echipa lui Simone Inzaghi are un start fals în Serie A și e abia pe locul 7, cu 15 puncte, după primele 9 etape.

Barcelona s-au întâlnit și în sezonul 2019/2020 din grupele Ligii Campionilor. Atunci, duelul de pe Camp Nou a fost adjudecat de catalani, 2-1. Cu același scor se impunea Barcelona și la returul de la Milano. Pariorii pot profita de super duelul dintre Barcelona și Inter, un bookmaker important oferind un pariu combinat în valoare de 5 lei (detalii AICI)!

  • Barcelona are mari probleme în apărare: Araujo, Bellerin, Christensen și Kounde sunt OUT pentru meciul de azi;
  • La capitolul absenți, Xavi îi mai are și pe Depay și Kessie;
  • Brozovic, Dalbert și Lukaku sunt numele grele pe care Inter nu le-a deplasat la Barcelona;
  • Inter a pierdut toate deplasările pe Camp Nou din Liga Campionilor (5 înfrângeri).

Așadar, la o casă de pariuri, partida dintre Barcelona și Inter vine cu un bonus atractiv. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, iar bonusul va fi activat doar pentru un pariu combinat! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează