GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Barcelona – Real Madrid, LIVE gratuit pe Aplicația pentru Mobil Casa Pariurilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 15:39

Casa Pariurilor oferă ce este mai bun utlizatorilor săi. Primul El Clasico al anului poate fi urmărit în direct pe www.casapariurilor.ro, de pe desktop, tableta sau mobil, sâmbătă, de la ora 17:15. Câștigătoarea Champions League vs. cea mai bună echipă a ultimilor ani, Messi vs Ronaldo, 8 baloane de aur pe același teren, toate intr-un meci difuzat gratuit pentru clienții Casa Pariurilor.

Media de aproape 3 goluri pe meci, înregistrată in ultimele 10 partide, anunță un festival al golurilor, cu doua formatii de top. Tripleta Messi-Suarez-Neymar pe de o parte și duetul Cristiano Ronaldo și Benzema, de cealaltă parte, în absența galezului Gareth Bale, accidentat. Cel mai probabil, Zidane îl va alege pe Isco în spatele celor doi atacanți. La Barcelona ar putea reveni pentru confruntarea cu Real Madrid și căpitanul Andres Iniesta, care s-a întors la antrenamentele echipei după accidentarea suferită la sfârșitul lunii octombrie.

Înaintea derby-ului, catalanii nu se prezintă in cea mai bună formă. Barcelona se află la șase puncte în spatele Realului, obtinând în ultimele două meciuri din Primera Division doar remize, cu Malaga pe Camp Nou, și cu Real Sociedad în deplasare.

O victorie a madrilenilor, care merg în Catalunia după șase succese consecutive în Primera Division, ar mări avantajul trupei lui Zidane la 9 lungimi distanță față de Barcelona.

De altfel, de când Real a fost preluată de Zidane, trupa de pe Santiago Bernabeu a pierdut un singur meci din 33 disputate, având 27 de victorii și cinci egaluri. Sezonul trecut, Real s-a impus pe Camp Nou cu scorul de 2-1. 

Meciul meciurilor, Barcelona – Real Madrid, poate fi urmărit în direct pe www.casapariurilor.ro, de pe desktop, tableta sau mobil.

 

Visca Barca, Hala Madrid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează