GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cabina duș la comandă pe dimensiunile tale (spații mici)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2023 10:06 / Actualizat joi, 04 mai 2023 10:06

Vrei să-ți amenajezi baia mică și să folosești în mod optim spațiul? Poți face o comandă pe dimensiunile tale și poți primi cele mai bune sfaturi și trucuri despre cum să-ți proiectezi baia cu cabine de duș ieftine, care economisesc spațiu. O baie mică nu trebuie să fie incomodă și înghesuită. Cu ajutorul magazinului online magazinuldesanitare.ro, îți poți transforma baia într-o oază de bunăstare în ciuda spațiului limitat.  Poți face o comandă pe dimensiunile băii tale, pentru ca aceasta să nu pară chiar mai mică decât este în realitate. Într-o baie de dimensiuni mici nu trebuie plasat niciun obiect sanitar sau mobilier voluminos, deoarece baia va deveni și mai mică. În schimb, este mai important să subliniem în mod specific faptul că ai posibilitatea de a comanda pe dimensiunile băii tale cabine de duș ieftine semirotunde, cu pereți, pătrate, cu ușă cu deschidere centrală etc. Spațiul băii ar trebui să formeze o singură unitate, astfel încât să facă imediat o impresie primitoare și spațioasă.

Comandă cabine duș ieftine care oferă confort deplin în spațiul mic

Băile mici necesită adesea personalizarea echipamentului, altfel încât, o baie mică să devină confortabilă și nu înghesuită. Pe lângă o aranjare sustenabilă a dulapurilor și armăturilor în baie, se recomandă și un o cabină de duș care economisește spațiul. Aceste obiecte sanitare realizate la comandă sunt special concepute pentru băile mici și pot fi formate doar dintr-o cabină de duș sau pot reprezenta o combinație de cădiţă și cabina de duș. Pentru ambele variante sunt disponibile diverse soluții, care sunt încă practice și combină libertatea deplină de mișcare, dar nu ocupă prea mult spațiu în baie. Producătorii de cabine de duș precum Rollplast și Sanotechnik, cunosc problema cu care se confruntă clienții și de aceea, oferă posibilitatea de a realiza cabine de duș în dimensiunile aproximative pentru băile mici. Producătorii produc cabine de duș care pot fi poziționate și în băi cu spații reduse și în formele potrivite. În consecință, o baie nu trebuie neapărat să fie lăsată fără duș, doar pentru că este mai mică. Poți comanda cabine de duș ieftine care economisesc spațiul și sunt o soluție atractivă, din magazinul online magazinuldesanitare.ro. 

Diferite forme pentru a se potrivi cu propria ta baie

Dușurile care economisesc spațiul nu trebuie echivalate cu cabinele de duș prea înguste. În schimb, producătorii consacrați mizează pe diverse forme cu care cabina de duș poate fi construită perfect într-un colț, de exemplu, fără a pierde spațiu inutil. Astfel de soluții devin din ce în ce mai populare, mai ales în casele nou construite, deoarece baia pentru oaspeți a fost multă vreme standard și nu mai este obligatoriu doar cu toaletă și chiuvetă. Astăzi băile mici sunt din ce în ce mai dotate și cu o cabină de duș sau chiar o cadă. În acest fel, membrii familiei se pot simți complet confortabil, fără a fi nevoiți să aștepte unul după altul pentru a intra la baie. De asemenea, nu este necesar să se planifice prea mult spațiu pentru a doua baie atunci când construiesc casa. Producătorii oferă soluții inteligente și astfel poți comanda cabine de duș în diferite dimensiuni și forme, care economisesc spațiul și se pot adapta perfect și la restul băii. Desigur, prețurile pentru cabinele de duș comandate diferă în funcție de dimensiune și material, astfel încât cu siguranță se poate găsi o soluție care se potrivește oricărui buget. De la soluții semirotunde la soluții pătrate, există diverse creații ale producătorilor care pot fi adaptate perfect băii mici.

Cabina duș 70x70 semirotundă - Utilizează cât mai bine spațiul disponibil

Nu trebuie să pierzi spațiu inutil în băile mici, deoarece spațiul economisit poate fi folosit pentru mai multă mobilitate sau pentru dulapuri suplimentare. O baie mică nu trebuie neapărat să fie spartană sau minimalistă, în schimb este mult mai important să alegi o cabină duș 70x70 semirotundă, deoarece este soluția inteligentă atunci când există puțin spațiu în baie. Cu o cabină duș 70x70 semirotundă nu economisești confortul în sine. Datorită diverselor soluții, există și un astfel de model pentru baia ta de dimensiuni mici.  

Nu poți greși cu o cabină de duș de 70x70 cm semirotundă. Își găsește loc chiar și în băile mici și în situațiile dificile ale băii. Cu alegerea corectă a designului ușii, poate fi folosită chiar și în soluții de nișă. O ușă pliabilă, de exemplu, sau ușile pe role care au deschidere pe mijloc sunt soluția perfectă în acest caz, deoarece deschiderea ușii cabinei nu mai pune probleme. Te poți îndoi, răsuci și întoarce fără să te lovești de pereții cabinei. Este mai important să te orientezi asupra situației de instalare, de exemplu dacă dușul trebuie instalat în colt. 

Cabina de duș semirotundă 70x70 pentru montare pe colțul băii 

Cabina de duș de 70x70 cm semirotundă este alegerea perfectă atunci când spațiul trebuie utilizat în mod optim. Amplasarea cabinei de duș în colț creează mai mult spațiu pentru mobilierul de baie sau pentru toaletă sau bideu și alte accesorii pentru baie. Cabina de duș semirotundă este așadar ideală pentru băile mai mici sau care sunt folosite doar ocazional, deoarece ocupă o suprafață mică. Cabinele de duș semirotunde pot fi, de asemenea, integrate optim în băile pentru oaspeți. La comandă, poți alege diferite variante de uși care pot fi deschise și închise fără probleme și fără a deteriora materialul. Instalarea la nivelul podelei este posibilă și cu o bază de duș sau o cădiţă de duș adecvată. Modelul de cabină duș 70x70 semirotundă creează un design elegant, deschidere și spațiu în baie și oferă totuși stabilitate și calitate maximă. În funcție de dorințele tale și de conceptul băii, poți alege o astfel de cabină de duș din PVC și ai avantajul că materialul nu se deteriorează, nu capătă mucegai, nu prezintă niciun pericol pentru utilizator. Instalarea se face foarte ușor și presupune doar fixarea celor două profiluri laterale și introducerea ușilor culisante ale cabinei de duș. Mai mult decât atât, prețul unui astfel de produs este mult mai accesibil decât al unui produs din sticlă. 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează