GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Câștigătorii Galei AFAN 2016

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 15:42

A fost sărbătoare în fotbalul românesc la început de 2017. Cei mai importanți oameni din fotbal au fost prezenți la Gala AFAN, alături de Casa Pariurilor, partenerul reusitelor naționale, pentru a-i premia pe performerii anului 2016.

Într-o festivitate în care laureații au fost aleși de voturile fotbaliștilor și antrenorilor din primele trei eșaloane ale României, cei mai buni din 2016 au urcat pe scenă pentru a-și primi aplauzele bine-meritate, de la un public din care a făcut parte și singurul nume românesc din lumea pariurilor.

A fost sezonul Astrei Giurgiu, care a obținut în vară primul titlu de campioană. Denis Alibec a fost votat cel mai bun fotbalist al României și cel mai valoros atacant al Ligii I, iar Marius Șumudică, cel care a readus o formație românească în „primăvara europeană”, a fost desemnat antrenorul anului.

Ajuns de la începutul acestui an la Steaua, pentru Denis Alibec urmează o nouă provocare în carieră, în care va trebui să confirme statutul de campion cu Astra și de participant alături de lotul României la Campionatul European din Franța.

Marius Șumudică, cel mai bun antrenor din Liga I, va trebui să refacă la Astra o echipă din care au plecat mulți jucători ce au ieșit campioni în 2016 și să încerce să califice formația giurgiuveană în optimile de finală ale Ligii Europa în dauna belgienilor de la Genk.

Steaua, pe locul doi în sezonul 2015/16 și tot pe poziția secundă la sfârșitul lui 2017, a fost reprezentată la Gala AFAN prin premianții săi, cel mai bun portar al sezonului, Florin Niță, cel mai bun fundaș, Gabriel Tamaș, și cel mai bun mijlocaș, brazilianul Fernando Boldrin. Acesta din urmă a evoluat în prima parte a lui 2016 pentru Astra. De asemenea, cel mai bun conducător de club a fost ales președintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Cel mai bun tânăr jucător din Liga I nu putea veni decât de la Viitorul, echipă care se bazează în campionat pe jucători formați la propria Academie de Gheorghe Hagi. La 20 de ani, o certitudine deja pentru echipa națională a României, Răzvan Marin a fost ales cel mai bun tânăr jucător al Ligii I.

În 2016 s-au retras din fotbal nume care au marcat istoria „tricolorilor”, iar Gala AFAN și Casa Pariurilor au premiat contribuția lor. Premiile pentru întreaga carieră le-au revenit lui Adrian Mutu, Daniel Pancu, Dorin Goian și Ciprian Marica.

2 casa pariurilor

Lista completă a tuturor câștigătorilor Galei AFAN, poate fi găsită aici.

I-am urmărit și am pariat pe rezultatele lor la cea mai mare casă de pariuri din România, cu peste 760 de agenții în toată țară, am trăit emoții intense alături de ei și online de pe desktop, tabletă și mobil, iar acum Casa Pariurilor i-a premiat pe cei mai merituoși dintre ei.

În 2017, Casa Pariurilor va fi din nou aproape de fotbalul românesc și de pariorii români pentru a le recunoaște meritele și inspirația de-a lungul anului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează