GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Caută acul în carul cu fân

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2023 11:07 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 11:07

Rundele de după pauză cauzată de echipele naționale conțin în mod tradițional destul de multe capcane. Principalele echipe europene își pierd controlul asupra jucătorilor și revenirea la drum este un proces dificil. În acest weekend remarcabil, de exemplu, ne așteptăm la probleme serioase pentru unul dintre liderii campionatelor. Manchester City și Napoli se numără printre victime, dar pot fi mai multe surprize. Abordarea noastră pentru weekend este mai inovatoare și am numit-o căutarea acului in carul cu fân. Căutăm să compensăm pierderea a două săptămâni întregi de fotbal de mare viteză cu lovituri rapide în ligile majore. Urmărește toate emoțiile cu cote mari pe efbet.ro.

Ne concentrăm atenția pe două meciuri din Anglia. Cronologic, primul este West Ham vs Southampton. Avem încredere în gazde și credem că nu vor renunța la aceste trei puncte vitale. David Moyes este cel mai experimentat manager din ligă și știe când să calce accelerația. Practic, miza luptei este supraviețuirea, pentru că rivalii sunt în zona crepusculară. Dar credem că "ciocănarii" vor găsi o modalitate de a lovi mai tare. Ultimul meci al etapei Everton vs Tottenham - totul indică o victorie a „caramelelor”. Everton este un club care nu poate retrograda niciodată din Premier League. Anul trecut, cu moduri sincere și nu atât de oneste, s-au salvat, acum probabil va fi la fel. Tottenham are probleme foarte serioase cu managerul lor, iar moralul va face diferența pe Goodison Park. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro.

În Spania, preconizăm un rezultat de egalitate la derby-ul andaluz dintre Cadiz și Sevilla. În La Liga, situația retrogradării este ca tangoul. Mai întâi, ei înaintează și apoi se retrag. Ne așteptăm ca cel puțin zece echipe să se bată pentru salvarea de la retrogradare până în ultima etapă. Însă în această etapă, doar Celta Vigo dă semne clare că va apărea în primul eșalon sezonul viitor. Și nu poate retrograda o echipă în care joacă geniul Iago Aspas. A început să înscrie din nou și probabil o va face din nou împotriva Almeriei. Și meciul este de 1 solist. Cele mai bune cote pentru meciurile din campionatul spaniol sunt pe efbet.ro.

Este, de asemenea, un haos total în Germania, dar 90 la sută din atenție este concentrată pe bătălia dintre Bayern și Dortmund, care este meciul vedetă din această rundă. Ne continuăm căutarea  și ne îndreptăm spre Bremen și spectacolul Werder v Hoffenheim. După 11 încercări la rând, „albaștrii” au sărit din capcană. După părerea noastră, nu vor pierde de două ori la rând, ba chiar votăm un 2 solist la acest meci. Freiburg - Hertha - este un 1 solist - o victorie pentru Freiburg. Avem încredere în profilul de gazdă al bătrânei doamne din Berlin. Toate meciurile sunt disponibilepe efbet.ro.

Abordarea în Franța este conservatoare. La Angers vedem o șansă excelentă de a câștiga sigur în duelul cu Nice. Pur și simplu nu vedem cum Angers poate scăpa victoria printre degete. Troyes vizitează Auxerre și nu par să aibă nici măcar șanse minime. Cote Top pentru aceste meciuri pe efbet.ro.

În Italia, cele două opțiuni ale noastre sunt extrem de stabile. Lazio, care traversează o perioadă fantastică, vizitează Monza și o victorie pentru „vulturi” este foarte tentantă. Monza a trecut printr-o serie bună de meciuri împotriva adversarilor slabi, dar acum probabilitatea să obțină puncte este extrem de scăzută. Lupta celor de la Cremonese pentru a rămâne în Serie A nu s-a încheiat complet, dar se apropie. Antrenorul Atalantei, Gasperini, a zâmbit pentru prima dată în două luni înainte de pauză competițională și o va face din nou la Cremona, aproape de Bergamo. Meciurile din Italia cu cote de top sunt pe efbet.ro.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close