GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce caracteristici au somierele care îi satisfac până și pe cei mai pretențioși "somnoroși"?

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2023 16:46 / Actualizat marti, 09 mai 2023 16:51

Noile somiere vin la pachet cu numeroase beneficii chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori. Pe lângă contribuția remarcabilă adusă în adoptarea unei poziții corecte din punct de vedere anatomic în timpul somnului, acestea mai asigură și o ventilație excelentă a saltelei, menținând cele mai bune condiții de igienă. 

Confortul oferit este inegalabil, fiind resimțit imediat după instalarea modelului ales. Caracteristicile moderne ale acestor articole garantează un somn profund, de calitate și o experiență deosebit de relaxantă ori de câte ori se utilizează patul. Iată principalele avantaje ale acestor produse revoluționare, în funcție de model!

Structurile metalice

Variantele metalice pot fi achiziționate cu sau fără picioare, asigură un foarte bun suport pentru saltea și sunt alcătuite din două zone independente de odihnă, împiedicând transmiterea mișcărilor de la un partener la altul. 

Modelele cu rabatare sunt ideale pentru încăperile de dimensiuni mici și oferă importante spații de depozitare, atât de prețioase în orice casă. Sistemul de rabatare poate fi montat pe lungime sau pe lățime, iar balamalele permit ridicarea structurii la un unghi de circa 40 de grade, suficient pentru a avea acces cu ușurință la întregul spațiu de dedesubtul său. 

Somiere din lemn de fag

Modelele din această categorie sunt foarte îndrăgite și solicitate de cumpărători. Rezistente și confortabile, sunt perfecte pentru saltelele din spumă poliuretanică, memory sau cele cu latex, dar și pentru saltelele cu arcuri. 

Aceste produse sunt confecționate din materiale durabile, de ultimă generație, și te ajută să adopți o poziție corectă în timpul somnului. Fiecare lamelă utilizată dezvoltă o mișcare independentă și oferă un plus de confort și rezistență. Modelele fixe, pentru două persoane, au zone separate de odihnă, pentru ca mișcările să fie amortizate, fără a fi transmise de la un partener la altul. 

Variantele rabatabile, pentru una sau două persoane, au fost special proiectate pentru un confort deosebit al utilizatorului. Acestea permit modificarea durității în zona lombară și mențin coloana vertebrală într-o poziție optimă, foarte comodă.

Sistemul performant de reglare face posibilă stabilirea durității lamelelor în funcție de preferințe, fiecare dintre parteneri putându-și ajusta înălțimea și elasticitatea suporților din zona lombară. Și aceste modele au zone independente de odihnă, mișcările din timpul somnului fiind amortizate, fără a se transmite de la un partener la altul.

Ce caracteristici au somierele care îi satisfac până și pe cei mai pretențioși

Somiere cu lamele late, ideale pentru supraponderali

Această gamă este destinată îndeosebi persoanelor supraponderale, dar și celor care își doresc un produs mult mai rezistent. Modelele își păstrează elasticitatea necesară susținerii corecte a coloanei vertebrale datorită lamelelor foarte late și oferă corpului un suport impecabil. 

Somiera electrică din lemn, cu telecomandă

Dacă îți dorești un produs premium, acesta este pentru tine! Persoanele care petrec mult timp în pat găsesc această categorie de articole foarte utilă. Aceste somiere sunt dotate cu telecomandă și pot fi controlate chiar și de la distanță, fiind extrem de practice și utile celor care au în îngrijire un bolnav ce nu poate gestiona singur acest aspect. 

Modelele se pot rabata la un unghi de 85 de grade, perfect pentru un nivel de confort ridicat al utilizatorului atunci când stă în șezut, iar lamelele susținute de amortizoare ABS distribuie în mod egal greutatea pe suprafața ramei de pat. Mai mult decât atât, amortizoarele 3D din TPE – SBS relaxează mușchii gâtului, zona cervicală și întreaga coloană vertebrală. 

Cele mai noi modele de somiere îți vor face viața mai ușoară! Îmbunătățește-ți, așadar, calitatea somnului și starea generală de sănătate, prin montarea acestor articole performante, cu efecte dovedite!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează