GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Chiar poți să crești o afacere online prin campanii de advertoriale?

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 15:00 / Actualizat joi, 19 ianuarie 2023 15:00

Nu știai că poți crește o afacere cu ajutorul unor campanii de advertoriale? Află că există câteva avantaje extrem de bune pentru afacerea ta din mediul online. Avantaje fără de care site-ul pe care l-ai dezvoltat nu și-ar atinge potențialul maxim. Este realmente vital pentru un website să fie vizualizat de către câți mai mulți oameni, iar despre asta vei afla mai multe din articolul de față. Ce poți face prin articole și advertoriale este spectaculos. De ce? Pentru că aceste texte optimizate îți pot garanta rezultate remarcabile. Află mai multe acum!

Ce sunt advertorialele?

Pentru început trebuie să ai în vedere și ce înseamnă un astfel de text scris. Există mai multe modele de campanii și strategii de promovare, însă, una des întâlnită și care generează rezultate este campania de advertoriale.

Un copywriter va avea în vedere să îți scrie un text prin intermediul căruia să îți promovezi ,,ascuns” produsele sau serviciile pe care le vinzi. Printr-un limbaj elegant și deloc de vânzare, ajungi în fața publicului țintă ce este în căutarea ta, public ce dorește să își rezolve problemele și nevoile. Prin intermediul acestor advertoriale, nu numai că dezvolți o publicitate plătită, dar și dai automat start campaniei, care în definitiv este una de link building. Trebuie să ții minte un aspect important, un advertorial conține link-uri cu trimitere către site-ul tău și pagini din el, plus informația despre ceea ce faci prin afacerea ta.

Ce este link building?

Există acele instrumente ce ajută la o mai bună poziționare a site-ului tău pe internet, mai exact, motoarele de căutare Google. Cu ajutorul tău îți poți conduce business-ul pe cel mai bun loc în topul căutărilor pe Google, însă, este posibil doar dacă motoarele te identifică, ,,dacă le atragi atenția”. Cum o poți face? Și prin link building, un proces extrem de ușor de înțeles ce face parte din optimizarea off-page.

O astfel de strategie se bazează pe legătura dintre diferite site-uri, legătură construită prin linkuri. Dorești să publici cinci advertoriale pe cinci site-uri de specialitate, adică din domeniul pe care reprezinți. Precum am menționat, ele conțin 1-2 linkuri cu trimitere către site-ul tău. Acest factor este punctul cheie în optimizarea off-page, așa populara campanie de link building. Ce se întâmplă de fapt în spatele procesului? 

Acel public țintă ajunge la articolele postate pe diferite platforme. Accesează titlurile, citesc contentul și observă link-urile. Totul stă în ideea ca acestea să fie accesate. Odată ce oamenii ajung în număr cât mai mare pe site-ul tău cu ajutorul acelor link-uri, optimizarea începe să dea rezultate, mai exact, atragi atenția motoarelor de căutare. Dacă îndeplinești și restul cerințelor SEO, on page și off page, treptat Nivelul de încredere, Autoritatea și Vizualizările vor crește, indici ca Google să îți poziționeze site-ul în primele căutări.

Extrem de avantajos pentru o afacere online!

Tot acest proces descris anterior este extrem de avantajos pentru afacerea ta din online. Pentru că treptat rezultatele vor apărea. Site-ul are nevoie de notorietate, iar dacă începi o campanie de advertoriale, link building, aplici strategiile SEO și optimizezi corect paginile web, ai certitudinea că ajungi la audiența potrivită. În definitiv, obiectivul acesta este, să te adresezi acelor oameni cu adevărat interesați de ceea ce faci sau vinzi. Ei reprezintă calea către profit și vânzări nenumărate.

Despre InstaPress

Pentru a reuși să publici advertoriale și a da star campaniei, ai nevoie de platforme din domeniu. InstaPress este aplicația ce te pune în legătură cu peste 120 de site-uri de pe care îți poți posta textele optimizate. Îndeplinești cerințe simple de redactare, adaugi un credit în contul creat de către tine și în final, ai posibilitatea să alegi site-urile de pe care vrei să-ți publici conținutul. Ce cel de conținut? Articole SEO, advertoriale și comunicate de presă cu doar 10 RON/text. Totul are loc instant, fără vreun fel de aprobare din partea publisherului sau InstaPress. Peste 99% din cazuri sunt finalizate cu succes, dacă ai în vedere îndeplinirea normelor de scriere. Prin intermediul acestei platforme poți începe strategie de advertoriale. Mai multe poți afla de pe Instapress.ro

Concluzie

Oricine își dorește rezultate și profit, însă nu mulți sunt cei ce investesc în afacerea lor. Fii parte dintre antreprenorii de succes și gestionează business-ul tău conform celor mai bune tehnici și strategii de promovare. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează