Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 februarie 2014 12:59

Cel mai râvnit trofeu al fotbalului mondial ajunge din nou la Bucureşti in perioada 3-5 martie, înainte de a fi oferit echipei naţionale care va câştiga Cupa Mondială™ FIFA 2014

Vizita la Bucureşti a trofeului face parte din Traseul Turneului Trofeului Cupei Mondiale™, organizat de Coca-Cola. Turneul a început în septembrie 2013 cu o ceremonie oficială la Rio de Janeiro şi va purta trofeul mai bine de 148 000 de kilometri, prin 90 de ţări, în decursul a 9 luni. Acesta continuă iniţiativele Coca-Cola de a promova mişcarea ca parte a unui stil de viaţă echilibrat, fiind un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia în activităţi fizice.

În România, prestigiosul trofeu este însoţit de fostul campion mondial Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA, şi de fostul internaţional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generaţiei de Aur şi participant la 3 ediţii consecutive ale Cupei Mondiale, ca ambasador român al al Trofeului Cupei Mondiale™.

Vino şi tu să admiri şi să te fotografiezi alături de Trofeul Cupei Mondiale™ FIFA pe 5 martie, în cadrul evenimentului special organizat în Băneasa Shopping City!

Pentru a obţine mai multe informaţii despre Turneul Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA, despre itinerariu, interviuri în exclusivitate, fotografii şi video, vizitează website-ul oficial www.fifa.com/trophytour, pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/trophytour), contul de Twitter (www.twitter.com/trophytour / @trophytour) precum şi http://coca-cola.ro

Compania Coca-Cola a semnat parteneriatul cu FIFA în anul 1978 şi este sponsor oficial al Turneului Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA, de la prima ediţie a acestuia, în anul 2006. Coca-Cola este prezentă pe toate stadioanele gazdă ale meciurilor din cadrul Cupei Mondiale™ FIFA încă din anii 1950.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa