GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cu Fortuna alaturi de tricolori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 12:20

Marti, castigatorii campaniei promotionale "Vino alaturi de Fortuna in Franta sa sustinem echipa nationala" au plecat catre Paris.

Cei 27 de clienti, insotiti de sotii, prietene, surori, iar unii dintre ei chiar de mame, s-au urcat dimineata intr-un autocar de patru stele si au pornit intr-o aventura inedita. Inarmati cu bagaje, dar si cu steaguri, fulare si drapelul Romaniei, castigatorii concursului nostru au pornit la drum convinsi ca Echipa Nationala o va bate pe cea a Frantei, vineri, 10 iunie, pe Stade de France. Dupa ore bune de discutii, timp in care au avut vreme sa se imprieteneasca, au vorbit despre primul 11 al Romaniei, despre cote, ba chiar si despre cine sunt cei pe care ar trebui sa mizeze Anghel Iordanescu, o parte dintre castigatori au devenit reticenti in privinta sanselor echipei noastre de a se impune in fata francezilor.

Dupa 12 ore de calatorit, echipa Fortuna a fost cazata la un hotel din Budapesta, iar maine vor porni spre Praga, la fel de veseli si entuziasti sa fie pentru prima data, alaturi de tricolori, la un meci de deschidere a unui Campionat European de Fotbal.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  09 Iunie 2016, 02:58

Autorul articolului publicitar parca a scris o compunere de clasa a patra, de pe timpul soimilor patriei. Si cand te gandesti ca a mai luat si o gramada de bani ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează