GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cum arata meciul Armenia - Romania la casele de pariuri online

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 17:24

Analizand cotele principale pentru meciul Armenia - Romania la casa de pariuri online Unibet, se poate spune ca se asteapta o partida echilibrata, intre doua echipe ce au mare nevoie de un succes. Romania este usor avantajata - cota 2.10, nivel totusi usor in scadere fata de momentul de publicare a cotelor online, ceea ce ar putea indica un numar mare de pariuri pe succesul Romaniei in randul fanilor. Dupa cum este cunoscut, casele de pariuri sportive scad cotele atunci cand sunt plasate multe pariuri pe un anumit pronostic, din motive de siguranta.

Meciul programat la Erevan sambata, 8 octombrie, de la ora 19:00, poate oferi indicatori importanti despre sansele de calificare ale celor doua echipe la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia, din 2018. Judecand dupa rezultatele recente, nici Romania si nici Armenia nu stau prea grozav. Armenia a pierdut la limita cu Danemarca in primul meci din Grupa E, dar nici Romania nu s-a descurcat prea bine cu Muntenegru, 1-1 pe teren propriu. La Unibet, cota pentru victoria Armeniei in fata Romaniei este 3,60, iar cota pentru un scor egal este 3,20.

In ceea ce priveste distributia pariurilor plasate de jucatorii agentiei de pariuri online Unibet, 7% au mizat pe o victorie a gazdelor, 17% pe un egal iar 76% pe o victorie a tricolorilor

Desi majoritatea pariorilor mizeaza pe o victorie a tricolorilor, pariul scor corect cu Stancu marcator are o cota foarte mare : 25.00

gsp pariu special

Statistica nu este nici ea in avantajul Romaniei: in ultimul meci de la Erevan, pe 17 noiembrie 2004, Romania nu a reusit decat un regultat de egalitate (1-1). A fost unul dintre meciurile care au contat in ratarea calificarii la Campionatul Mondial din 2006, caci Romania a terminat pe locul 3 in grupa in campania de preliminarii, in spatele Olandei si Cehiei.

In meciul din 2006 cota Romaniei pentru o victorie era 1.28, cota evident mult mai mica fata de cea oferita pentru meciul care va avea loc samabata la Erevan.

 

"Sunt deja 4 luni de la precedentul succes, 5-1, in amicalul cu Georgia, iar asteptarile sunt mari, pentru ca promisiunile au fost mari. De acesta data avem valizi toti jucatorii de la mijloc in sus, in timp ce armenii nu pot miza pe cel mai bun om al lor, Mhitarian, creierul echipei. Cu o formula de echipa corecta, organizare, curaj si inspiratie, putem invinge la Evevan", este de parere Ilie Dumitrescu, destul de optimist, in analiza video realizata pentru Unibet. Acesta puncteaza insa un posibil pariu interesant - cota 1,75 pentru "0-0 pana in minutul 29:59". Si asta tinand cont de faptul ca in meciul cu Muntenegru scorul a fost alb pana in minutul 85!

Un alt pariu posibil ar fi pe situatia in care ambele echipe marcheaza cel putin o data. Motivele sunt, pe de o parte, lipsa de siguranta din defensiva "tricolorilor" (dincolo de problemele semnalate in meciurile precedente, exista si o absenta importanta - Chiriches, accidentat), iar pe de alta parte "nevoia" de spirit ofensiv ce trebuie

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează