GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum văd casele de pariuri primele dueluri din semifinalele Champions League și Europa League

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2023 16:52 / Actualizat luni, 08 mai 2023 16:54

Urmează 3 zile pline de fotbal de cea mai bună calitate, cu semifinalele Champions League programate pe 9 - 10 mai și semifinalele Europa League joi, 11 mai.

  • 9 mai, ora 22:00 - Real Madrid vs. Manchester City
  • 10 mai, ora 22:00 - AC Milan vs. Inter
  • 11 mai, ora 22:00 - AS Roma vs. Leverkusen și Juventus vs. Sevilla

Reușesc din nou madrilenii să le interzică „Cetățenilor” visul suprem? Cum va arăta un episod din Derby della Madonnina în cea mai tare competiție europeană intercluburi? Ce șanse sunt să avem o finală 100% italiană în Europa League? 

Iată cum arată cotele la pariuri pentru duelurile din semifinalele UCL și EL 2023 la Unibet, operator de pariuri online care își provoacă și de această dată clienții la un super predictor cu participare gratuită și premiu de 125.000 RON.

Real Madrid vs. Manchester City

Fără doar și poate, elevii lui Pep Guardiola încă mai simt gustul amar al eliminării provocate de Real Madrid anul trecut în aceeași fază a competiției. Acum, britanicii au șansa să-și ia revanșa, iar cotele afișate în ofertele de pariuri Champions League îi favorizează. Bookmakerii îi oferă lui City o cotă de doar 1.35 la calificare și 2.25 la un eventual succes în partida de marți de pe Estadio Santiago Bernabéu. Realul, în schimb, are o cotă de 3.20 pentru a juca finala de la Istanbul și 3.20 la victorie în partida tur. Rezultatul de egalitate este cotat cu 3.75.

La fel ca în sezonul precedent, City este principala favorită la trofeu și, implicit, în dubla cu Real Madrid, însă britanicii îl au acum și pe super marcatorul Erling Haaland în echipă și în ultimele meciuri au arătat de neoprit. Să ne amintim doar dubla cu Bayern Munchen (scor general 4-1) sau partida din Premier League contra lui Arsenal (victorie 4-1). Totuși, City este fără victorie în ultimele 4 deplasări în Europa, cu un total de doar 2 goluri marcate, iar Real nu a primit gol de peste 300 de minute în Europa, astfel că partida de anunță a fi extrem de interesantă.

Cum văd casele de pariuri primele dueluri din semifinalele Champions League și Europa League

AC Milan vs. Inter

Derby-ul din Milano este unul cu totul și cu totul special, care aduce față-n față campioanele din Serie A edițiile 2020/2021 și 2021/2022. Indiferent de modul în care se vor desfășura ostilitățile, Milano va avea o reprezentantă în finala de la Istanbul, astfel că spiritul de sărbătoare plutește deja în aer.

În partida de pe Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Inter pornește cu prima șansă, cu o cotă de 2.50 la victorie, în timp ce AC Milan are cota 3.25 pentru un succes, iar egalul este cotat cu 3.15.

De 3 ori câștigătoare a trofeului Ligii Campionilor, Inter Milano vine după o serie de 5 victorii și s-a impus la zero în ultimele 2 meciuri directe disputate cu AC Milan în Serie A.

„Diavolii” milanezi au 7 trofee UCL în vitrină (cele mai multe după Real Madrid) și vin după o serie de 9 partide fără înfrângere (în toate competițiile).

În Serie A, cele două protagoniste ale semifinalei CL ocupă pozițiile 4 (Inter) și 5 (AC Milan), fiind despărțite de doar 2 puncte.

Cum văd casele de pariuri primele dueluri din semifinalele Champions League și Europa League

AS Roma vs. Leverkusen 

Semifinala Europa League dintre Roma și Bayer Leverkusen este programată pe 11 mai, în timp ce returul este programat pentru 18 mai. Roma vine după victoria cu Inter (2-0) din campionatul intern, iar Bayer a pierdut cu scorul de 2-1 în fața lui Koln, vineri, 5 mai. 

Roma pornește cu prima șansă la casele de pariuri, cu o cotă de 2.20 la victorie și 2.00 să se califice în finală, în timp ce oaspeții au o cotă de 3.65 pentru un eventual succes și 1.80 să ajungă în ultimul act.

Cum văd casele de pariuri primele dueluri din semifinalele Champions League și Europa League

Juventus vs. Sevilla

Tot joi seara, de la ora 22:00, se dispută și cealaltă semifinală EL, cea dintre Juventus și Sevilla - echipa cu cele mai multe trofee Europa League (6 la număr). Bookmakerii o văd favorită pe Juventus atât în tur (1.82), cât și la calificare (1.65), în timp ce Sevilla are o cotă de 5.00 la victorie și 2.25 pentru o eventuală calificare în ultimul act al competiției. În sferturi, Juve a trecut greu de Sporting (2-1 la general), iar Sevilla s-a calificat spectaculos, învingând-o pe Manchester United cu 3-0, după ce remizase (2-2) în Anglia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează