GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cupa Presei "Eureka Pokerfest" în premieră la Bucureşti

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 14:17

Eureka Poker Tour aduce la Bucuresti o noua premiera, Cupa Presei "Eureka Pokerfest", un turneu de poker cu intrare gratuita, pe baza de invitatie, la care sunt asteptati toti jurnalistii pasionati de poker.

Fondul de premiere alocat acestui turneu este in valoare de 4,000 de euro si urmeza a fi impartit intre cei cei noua jucatori care se vor califica pentru masa finala.

Cupa Presei "Eureka Pokerfest" va debuta in data de 16 mai, ora 20:00, la Hotel Intercontinental,  toti jucatorii urmand sa primeasca 10.000 de fise la start. Sistemul de joc este unul eliminatoriu, ultimii noua jucatori urmand sa joace finala. Masa finala a Cupei Presei "Eureka Pokerfest" este programata sa aiba loc duminica, 22 mai, incepand cu ora 15:00, la Hotel Intercontinental, in aceeasi zi in care se va disputa si finala Main Event-ului Eureka Poker Tour Bucuresti. 

Kid Poker Daniel Negreanu vine la Eureka Poker Tour Bucuresti

Pentru prima data in istoria sa de sase ani, Eureka Poker Tour, sponsorizat de PokerStars, un brand Amaya Inc. (Nasdaq: AYA; TSX: AYA), aduce in Romania un festival de poker, care va avea loc in Bucuresti, in perioada 16 - 22 mai 2016, la Hotel Intercontinental. Turneul este organizat in parteneriat cu PokerFest Romania, operator roman de festivaluri de poker.

Unii dintre cei mai buni jucatori de poker din lume sunt asteptati sa participe la Evenimentul Principal din Bucuresti al Eureka Poker Tour, printre acestia numarandu-se si Daniel Negreanu, membru Team PokerStars Pro. Daniel Negreanu este jucatorul cu cele mai mari castiguri din toate timpurile, peste 32 de milioane de dolari, sase bratari WSOP, iar in 2014 a fost invitat in compania selecta a Poker Hall of Fame.

Programul Eureka Poker Tour include 18 evenimente, oferind o gama variata de turnee - de la turnee No-Limit Hold'em de €100 pana la prestigiosul Eveniment Principal, cu o valoare de €1.000.

Eureka Poker Tour va atrage mii de jucatori de poker in Romania. In incercarea de a face acest eveniment mai atragator pentru turistii europeni, moneda euro a fost aleasa pentru plata taxelor de inscriere.

Eveniment: Eureka Poker Tour Bucuresti
Data:16-22 mai 2016
Locatia: Hotel Intercontinental Bucuresti, Bulevardul Nicolae Balcescu 4, Bucuresti 010051

Pentru mai multe informatii, accesati: http://www.eurekapokertour.com 

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează