GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cupa Romaniei - pariaza si urmareste live la Unibet!

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 16:34

Echipe "cu pretentii" din Liga I precum Steaua, CS U Craiova sau Viitorul trebuie sa treaca testele cu echipe din ligi inferioare in meciurile din Cupa Romaniei, pentru a-si pastra sansele de indeplinire a obiectivului mai mult sau mai putin asumat de a castiga acest trofeu. Cea mai simpla misiune pare sa o aiba Dinamo, care va juca cu Dinamo 2 intr-un meci "de casa".

Agentia de pariuri online Unibet a anuntat ca va oferi clientilor sai posibilitatea de a urmari live meciuri din saisprezecimile Cupei Romaniei, programate azi, maine si poimaine. Pasionatii de fotbal pot sa combine astfel parierea cu urmarirea in direct a partidelor - totul disponibil inclusiv pe dispozitivele mobile, deci la indemana oriunde. 

Toate echipele de Liga I au cote avantajoase pentru victorie, in ciuda faptului ca astfel de scenarii sunt in general previzibile (dar nu sigure!). La Unibet se poate paria inclusiv pe numarul de goluri din meci - sub 2,5 sau peste 2,5. Un meci foarte echilibrat pare sa fie cel dintre Chindia Targoviste si ACS Poli Timisoara, cu cote aproape identice pentru ambele echipe: 2,75 si respectiv 2,50.

chindia poli

La meciul Stelei in compania celor de la Foresta Suceava, cota pentru victoria bucurestenilor este 1,35. Interesanta este insa si cota pentru "peste 2,5 goluri marcate" - 1,57. Cei ce vor sa mizeze pe o surpriza majora ar putea paria pe victoria echipei din Suceava (7,50) sau pe un scor egal la finalul timpului regulamentar de joc (4,50).

foresta steaua

Cea mai "sigura" victorie este cea a echipei Viitorul Constanta: cota 1,20 in meciul cu CS Balotesti. Adversarii au cota 10,00 pentru situatia in care se impun, iar cota pentru scor egal este 6,15. In primul meci din saisprezecimile Cupei Romaniei (azi, ora 14:30) se intalnesc CSM Ramnicu Valcea si CFR Cluj - cote 6,00, 4,30 si 1,40 pentru 1, X si respectiv 2.

  

La pariuri online inca exista cote mari pentru favoritele in Cupa Romaniei: Steaua are cota 2,00 pentru locul 1 si cota 1,25 pentru locurile 1-4, Dinamo 5,00 si 1,60, iar CS U Craiova 6,00 si 1,90. Ar putea merita sa fie luate in calcul si Astra (11,00 si 2,00) si Viitorul (13,00 si 2,20). Pentru varianta cu primele 4 locuri, foarte atractive sunt si cotele pentru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  27 Octombrie 2016, 07:35

In poza e Mario Camora ,jucatorul *simbol* al CFR-ului ,capitan de echipa de cativa ani buni. Un exemplu de seriozitate,profesionalism,daruire. Pe cand la Nationala Romaniei?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează