GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

De ce să te complici când poţi obţine rezultate optime cu ajutorul celor mai simple soluţii de zidărie?

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 18:31

Zidăria în sistem constructiv monostrat de la YTONG oferă o izolare termică mult peste normele în vigoare, rapiditate în execuţie şi contribuie la realizarea unor economii considerabile în timp.

Gradul de izolare termică al unei clădiri noi constituie un atribut foarte important în asigurarea unui confort sporit, dar şi în salvarea unor sume lunare importante la plata facturilor, mai ales în lunile de iarnă. Una din metodele populare de a obţine parametri superiori pentru transferul termic al pereţilor exteriori este reprezentată de adăugarea unui strat suplimentar de material termoizolant. Pereţii construiţi din blocurile de zidărie Ytong A+, cu grosimea de 40 sau de 50 cm, nu au nevoie de termoizolaţie suplimentară! De fapt, transferul termic al unui astfel de zid este similar cu transferul termic al unui zid din alte tipuri de zidarie, peste care s-a aplicat şi un sistem suplimentar de termoizolare.

Zidăria în sistem monostrat Ytong A+ asigură o temperatură uniformă, ideală în interiorul clădirii. Aceste blocuri de zidărie elimină necesitatea utilizării unui material termoizolant suplimentar. În acest mod peretele respiră, iar ambientul interior este unul confortabil şi sănătos pe tot parcursul anului. Umiditatea din încăperi se va menţine la valorile recomandate. Transferul termic al zidurilor construite cu sistemul monostrat Ytong A+ de 40 cm este similar celui al pereţilor realizaţi cu blocuri de cărămidă de 25 de cm peste care a fost aplicat polistiren de 10 cm (U=0.26W/(mpK)- valoare aproximativă).

 

Cantitatea de mortar şi tencuieli utilizată pe şantier se reduce considerabil în procesul de realizare a zidăriei monostrat. Acest aspect se va reflecta în valorile mai mici ale facturilor de achiziţie de materiale, dar şi în rapiditatea de execuţie a proiectului. Blocurile Ytong sunt perfect plane, iar montarea se face cu ajutorul unui strat subţire de mortar. Astfel, consumul de mortar pentru realizarea zidurilor cu blocuri Ytong va fi chiar şi de opt ori mai mic faţă de alte soluţii de zidărie. Cantitatea redusă de produse pe bază de ciment utilizată va contribui la obţinerea unui randament termic superior, deoarece se va asigura o masivitate termică excelentă, iar punţile termice din rosturile zidăriei sunt reduse spre minim.

 

Timpii de execuţie sunt reduşi ca urmare a faptului că blocurile de zidărie sunt uşor de manipulat şi de debitat. Costurile cu manopera pentru realizarea pereţilor exteriori pot fi şi înjumătăţite. Blocurile de beton celular autoclavizat de la Ytong pot fi tăiate uşor la orice dimensiune dorită. Produsele pot fi finisate cu uşurinţă pentru a obţine forma dorită, în funcţie de proiect. Pierderile de material ajung să fie chiar mai mici de 2% pentru o casă cu dimensiuni medii, deoarece toate blocurile pot fi utilizate aproape integral după ce au fost debitate.

 

Pereţii realizaţi cu Ytong A+ sunt perfect drepţi, aspect important în fazele ulterioare ale construcţiei. Acest aspect permite optimizarea costurilor în procesul de construcţie. Valorile medii obţinute pe metru pătrat construit sunt considerabil mai mici. După livrarea construcţiei, beneficiarii vor dispune de posibilitatea de a  realiza economii semnificative la plata facturilor pentru răcirea şi încălzirea locuinţei. Climatul interior va fi constant şi plăcut. Locuinţa va dispune atât de protecţie ridicată la incendii, cât şi de izolare termică şi fonică. Durabilitatea construcţiei creşte, la fel ca şi rezistenţa în timp a tencuielii exterioare, datorită rigidităţii stratului suport.

Un avantaj important al zidăriei Ytong A+ este uşurinţa cu care sunt realizate traseele instalaţiilor electrice, fără a deterioara stuctura pereţilor. Cea mai simplă şi accesibilă modalitate de realizarea a acestora constă în trasarea lor cu o racletă Ytong. Adâncimea traseelor şi direcţia acestora vor fi foarte bine controlate.

 

Mai multe detalii despre avantajele zidăriei monostrat realizate cu blocuri Ytong A+ puteţi afla accesând site-ul www.ytong.ro.

 

Alegeţi zidăria monostrat Ytong A+ pentru proiecte durabile, uşor de realizat şi care permit realizarea de economii importante!

 

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează