GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  CUPA COCA-COLA

Două meciuri în acelaşi timp! » Poveşti impresionante cu antrenorii de la Cupa Coca-Cola

Claudiu Şomfălean a jucat la ASA Tg Mureş, Gaz Metan Mediaş şi Inter Sibiu în primele două ligi
Claudiu Şomfălean a jucat la ASA Tg Mureş, Gaz Metan Mediaş şi Inter Sibiu în primele două ligi

Articol de , - Publicat luni, 26 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 23:14

Sîmbătă, Claudiu Şomfălean, secund la ASA Tîrgu Mureş şi antrenor al echipei Transilvania, a preferat să fie alături de elevii liceeni, deşi echipa sa juca un meci decisiv pentru promovarea în L1!

Nu se agită pe margine, dă indicaţii cu mult calm, băieţii săi au 2-0 şi sînt aproape de finala Cupei Coca-Cola. Însă Baia Mare revine incredibil, înscrie trei goluri şi ajunge în ultimul act!

Antrenorul Claudiu Şomfălean îşi îmbărbătează elevii. "Ca joc, meritam să fim în finală. A fost o experienţă nemaipomenită, mai ales că am făcut un efort să vin aici. Echipa la care sînt secund, ASA Tîrgu-Mureş, joacă în aceste clipe un meci decisiv pentru promovarea în L1, cu CSM Rîmnicu Vîlcea", spune Şomfălean.

"Cel mai frumos cadou!"
Ardelenii au pierdut partida, 0-1, însă au rămas liderii clasamentului în B2. O poveste fericită vine de la Craiova. "Nu pot să cred, fetele mi-au făcut cel mai frumos cadou!", spune Eugen Georgescu. Profesorul de la Auto se va pensiona în această vară, chiar după ce va merge, alături de elevele sale, în tabăra de la Roma!

Fratele geamăn, 385 meciuri în L1 şi L2
Dacă profesorul tîrgmureşenilor este secund la ASA Tîrgu-Mureş, nici fratele său geamăn nu se lasă mai prejos. Are 385 de meciuri în L1 şi L2 pentru ASA şi Gaz Metan Mediaş, fiind, la rîndu-i, antrenorul secund al lui Cristi Pustai oriunde a antrenat fostul tehnician al Pandurilor.

Show pe Bucureşti
Capitala României a fost una dintre cele mai importante zone de competiţie din fazele pe oraş, cînd vine vorba de numărul de rezultate dezechilibrate. Astfel, C.N. Gh. Şincai a învins cu scorul incredibil de 22-4 pe cei de la Colegiul Economic Virgil Madgearu. Un meci incredibil a fost între Colegiul Elena Cuza şi Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Ultimii au învins cu 12-11!

Revenire fără portar
În finala fazei regionale Mureş, Colegiul Nicolae Titulescu Braşov conducea cu 3-1 în faţa tîrgmureşenilor de la Transilvania. Însă Colegiul Economic a scos portarul şi a introdus un jucător de cîmp, a egalat la trei şi a învins fulminant în prelungiri, 7-3!

ECHIPA IDEALĂ A FINALEI COCA-COLA
Octavian Vîlceanu (Bucureşti) - Ivuţă Alexandru (Bucureşti), Moacă Lidia (Craiova), Iuliana Obreja (Craiova), Coman Marius (Baia Mare)

Cîştigătoarele Cupei Coca-Cola
An: Cîştigătoare băieţi / Cîştigătoare fete
2012: Benjamin Franklin (Bucureşti) / Banyai Janos (Odorheiu Secuiesc)
2013: LT Auto (Craiova) / Banyai Janos (Odorheiu Secuiesc)
2014: Mihai I (Bucureşti) / LT Auto (Craiova)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează