GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Duckadam, complice într-o surpriză de proporții pentru o vânzătoare de la Lidl

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 18:00

Fostul mare portar de fotbal al formației Steaua București, Helmuth Duckadam, supranumit „Eroul de la Sevilla”, a surprins o angajată de la Lidl, reconsituind alături de aceasta, într-un mod inedit, momentul de la Sevilla din 1986.

În cadrul campaniei  Lidl. Oameni surprinzători. Cariere surprinzătoare, Helmuth Duckadam a fost complice și a surpris-o pe Florina, vânzătoare în Timișoara, pasionată de fotbal. Florina este mijlocaș central la echipa feminină CFR 1933 din Timișoara, unde activează de câțiva ani.

Una dintre cele mai mari dorințe ale Florinei era să îl întâlnească pe idolul ei Helmuth Duckadam, așa că, într-o zi, colegii au decis că Florina merită să fie surprinsă și i-au oferit ocazia să îl întâlnească pe  Helmuth Duckadam, dar și să înscrie în poarta aparată de acesta.

Astfel, într-o zi obișnuită de lucru, în timp ce era la casa de marcat, Florina a fost surpinsă să îl vadă pe Helmuth Duckadam în calitate de client. Acesta i-a oferit un echipament de fotbal complet și a invitat-o să joace fotbal pe un teren special amenajat în fața magazinului. „Eroul de la Sevilla" a arbitrat meciul în care Florina a jucat alături de colegii ei și i-a oferit ocazia să își împlinească visul – acela de a înscrie în poarta lui..

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează