GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Echipa lui Drăgușin arbitrează lupta pentru titlul din Premier League

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2024 21:00 / Actualizat marti, 14 mai 2024 12:38

Tottenham primește vizita celor de la Manchester City, marți seara, într-un meci din Premier League, singurul campionat de top care încă nu și-a stabilit campioana acestui sezon. Arsenal conduce în clasament, dar ”cetățenii” au o serie fabuloasă de victorii pe linie și un meci mai puțin disputat în raport cu ”tunarii”. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 10% (bonus de 10%) pentru un bilet multiplu cu patru selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos. În plus, Misiunea de fotbal de la finalul săptămânii te poate trimite în tragerea la sorți pentru prezența la Campionatul European din vara acestui an.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Patru selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 12

Din oferta Betano de marți 14 mai am ales patru meciuri din fotbalul european și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare selecție în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 10%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

Tottenham – Manchester City
Total goluri – Sub 3.5 (cota 2.07)

”Cetățenii” au șapte victorii consecutive în campionat, iar în ultimele cinci etape au marcat nu mai puțin de 20 de goluri și au primit doar două. Tottenham a întrerupt o serie de patru înfrângeri la rând în campionat învingând pe Burnley (2-1), o echipă deja retrogradată, după ce a fost condusă pe propriul teren. Un singur gol a fost marcat în fiecare dintre ultimele trei confruntări directe cu Tottenham în postură de echipă gazdă.

Girona – Villarreal (20:30)
Rezultat final – Girona (cota 1.82)

Revelația Girona și-a asigurat prezența în ediția viitoare a Ligii Campionilor, dar catalanii trag în continuare pentru a încheia sezonul pe locul secund în La Liga, fiind la mare luptă cu FC Barcelona. Pe teren propriu, Girona are o singură înfrângere, 0-3 cu Real Madrid în 30 septembrie 2023, iar de atunci a adunat 11 victorii și două egaluri. Cel puțin două goluri a marcat Girona în precedentele cinci meciuri de acasă. Villarreal a pierdut în ultima deplasare la Vigo după șase meciuri afară consecutive fără eșec.

Real Madrid – Alaves (22:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.02)

Deja campioană în Spania echipa Real Madrid e mai mult cu gândul la finala Ligii Campionilor de pe 1 iunie cu Borussia Dortmund. Chiar și așa, ”albii” nu arată că ar slăbi prea mult ritmul având o serie de opt victorii consecutive în campionat, iar în cinci din ultimele șase meciuri s-a impus fără gol primit. Alaves are o medie de 0.7 goluri pe meci în deplasare sezonul acesta. În tur, Real Madrid s-a impus cu 1-0.

Osasuna – Mallorca (23:00)
Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.60)

Osasuna este fără victorie în ultimele cinci etape, interval în care a primit zece goluri și a marcat doar de trei ori. Mallorca a întrerupt runda precedentă de cinci etape fără victorie în campionat, trecând pe teren propriu de Las Palmas (1-0). Osasuna s-a impus în șase din cele nouă meciuri de acasă contra echipelor clasate în a doua jumătate a ierarhiei. Mallorca a pierdut nouă din cele 17 deplasări din actualul sezon. Formația din Baleare este fără victorie în 14 deplasări consecutive.

Cota peste 12

Pe cele patru meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 12.24 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 612,16 lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 10% oferit de Betano care înseamnă 56,22 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Betano te trimite la EURO 2024

Betano, sponsor oficial al EURO 2024, îți oferă șansa în fiecare săptămână să câștigi bilete la marele turneu final european de fotbal al verii!

Cum poți intra în cursa săptămânală pentru bilete? Este foarte simplu. De vineri până duminică, în fiecare săptămână, participarea în Misiunile de Fotbal de pe Betano îți asigură câte un tichet la tragerea la sorți care va avea ca premii bilete la EURO 2024.

Pentru a completa Misiunea trebuie să joci cel puțin 80 de lei pe meciurile de fotbal în fiecare săptămână de vineri până duminică, pe bilete multiple cu cel puțin 4 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 per selecție și o miză minimă de 20 de lei pe fiecare bilet.

Fiecare participare la o Misiune îți aduce automat un tichet la tragerea la sorți care va avea loc în perioada 3-5 iunie 2024, acolo unde Betano va oferi 6 invitații duble la un meci din optimile de finală de la EURO 2024, plus 10.000 Lei în contul de jucător, bani pe care ai putea să îi folosești pentru transport și cazare în Germania!

Cu cât vei participa în mai multe Misiuni, cu atât vei avea mai multe tichete la tragerea la sorți și implicit mai multe șanse de câștig pentru biletele EURO 2024. 

Mai multe detalii despre regulament, cum funcționează Misiunea de fotbal și biletele EURO 2024 sunt aici.

Vezi toate știrile Betano

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează