GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Echipele de Handbal ale Clubului Sportiv Universitatea dau startul împreună noului sezon competițional cu un meci demonstrativ.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2015 16:29

În data de 27 august 2015, de la ora 19:00, echipele U Alexandrion Handbal Feminin și U Cluj Handbal Masculin vă așteaptă la Sala Polivalentă pentru prezentarea loturilor, un meci demonstrativ și multă voie bună alături de David & Six Martini Band. Intrarea este libera.

„Încercam sa ne perfecționam pe faza de apărare si ma bazez foarte mult pe atitudinea si motivația fetelor. U Alexandrion este un proiect de viitor, ceea ce înseamnă ca trebuie sa avem răbdare si cu siguranța fetele își vor dori sa se autodepășească din toate punctele de vedere. Atmosfera in echipa in momentul acesta, pot spune ca este una buna si se simte nerăbdarea începerii campionatului. Ne dorim sa devenim o echipa puternica cu un concept sănătos si sa terminam campionatul pe un loc cât mai bun.” a declarat Carmen Amariei, antrenoare U Alexandrion.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează