GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Fanii Cupei Coca-Cola au șansa de a purta steagul țării la meciul de deschidere UEFA EURO 2016 TM, România–Franța

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 11:28

Cupa Coca-Cola 2016 a reunit la start 510 echipe, ce se vor duela pentru un loc în tribune, la meciul România-Elveția, din 15 iunie, din cadrul UEFA EURO 2016 TM

Pentru că anul acesta întreaga Europă respiră fotbal, Coca-Cola va răsplăti și pasiunea fanilor Cupei, găzduind un concurs dedicat suporterilor echipelor participante.

Patru norocoși vor avea șansa de a intra chiar pe teren și mândria de a purta steagul țării, cu ocazia meciului de deschidere al UEFA EURO 2016TM, România-Franța, pe 10 iunie, pe Stade de France.

Concursul se adresează adolescenților pasionați de fotbal, cu vârste între 13 și 17 ani, care visează să trăiască emoția de a intra pe un stadion plin, în aplauzele a zeci de mii de oameni.

Mecanismul de participare este foarte simplu – doritorii trebuie să intre pe pagina de Facebook a competiției, să descopere postările dedicate acestui concurs și să se înscrie, arătând tuturor felul în care își susțin echipa favorită din cadrul Cupei Coca-Cola. 

Creativitatea va fi răsplătită și se acceptă orice formă de încurajare – un text, o imagine, un meme sau un video. Concursul se desfășoară până pe data de 22 aprilie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează