GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  MARELE PREMIU AL CHINEI

Favorit la Shanghai » Lewis Hamilton are prima şansă în Marele Premiu al Chinei. Ferrari dă semne de viaţă

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 23:09

Lewis Hamilton pare marele favorit în Grand Prix-ul Chinei după primele două sesiuni de antrenamente. Ferrari, prin Fernando Alonso, dă primele semne de viaţă.

A plouat ieri la Shanghai în prima sesiune de antrenamente. O vreme închisă şi răcoroasă care i-a priit lui Fernando Alonso, spaniolul lui Ferrari fiind cronometrat cu 1:39.783, devansîndu-l cu aproape patru zecimi de secundă pe Nico Rosberg (Mercedes).

Semne de revenire şi pentru Red Bull, Daniel Ricciardo ocupînd locul trei, fiind mai rapid decît Jenson Button (McLaren). Lewis Hamilton (Mercedes) a ocupat doar locul opt, britanicul fiind nevoit să abandoneze din cauza unei probleme la stabilitatea monopostului, echipat cu o nouă aripă faţă.

Cele mai mari necazuri le-a avut însă Kimi Raikkonen, care, după un singur tur, a revenit la boxe, mecanicii constatînd probleme în partea frontală a monopostului.

Revenirea lui Hamilton
Pe Lewis Hamilton nu l-a mai trădat monopostul, iar în cea de-a doua sesiune de antrenamente a stabilit cel mai bun timp, fiind cu numai o zecime de secundă mai bun decît cel stabilit de Fernando Alonso.

Pilotul lui Ferrari a terminat astfel locul doi după ce fusese cel mai rapid în prima sesiune. Germanul Nico Rosberg (Mercedes) a terminat pe locul trei.
Lui Red Bull i-au revenit următoarele două poziţii prin Daniel Ricciardo şi Sebastian Vettel.

Pastor Maldonado nu a prea fost în formă, pilotul lui Lotus avînd mai multe ieşiri în decor, iar la intrarea în pitlane a lovit monopostul.. Derapaje au mai suferit şi Kamui Kobayashi (Caterham) şi Max Chilton (Marussia).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adrian.1984
adrian.1984  •  20 Aprilie 2014, 11:55

Si a profitat din plin de sansa aia.

1745flo
1745flo  •  19 Aprilie 2014, 22:36

da pe dracu semne de viata, cu locurile 5 si 11 in calificari se lupta de la egal cu echipe gen Force India, Toro Rosso sau Lotus!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close