GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

VIDEO FC Voluntari pregătește o „armă secretă” pentru U Craiova și FCSB. Oare cum o va folosi?

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 22:08 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 12:12

Lupta de la retrogradare este pe muchie de cuțit! FC Voluntari are un calendar infernal la începutul primăverii, așa că punctele sunt vitale în următoarele meciuri. Să faci Rai din ce ai, așa spune o vorbă. Dar ce să și faci, când ai doar 6 victorii după 26 de etape?

Sosirea lui Nicolae Dică pe banca ilfovenilor a adus un plus în privința jocului pozițional prestat de FC Voluntari, dar ocaziile la poarta adversă tot vin greu. Dumiter, Răduț, Nemec & Co. trebuie să fie decisivi pentru a scoate echipa din impas, după 7 etape consecutive fără victorie. Urmează duelurile tari cu U. Craiova și FCSB, iar apoi încălzirea pentru play-out.

VIDEO. FC Voluntari se pregătește de un nou transfer „misterios”

Ceva special se pregătește la Voluntari. După meciul cu UTA (0-1), nocturna arenei Anghel Iordănescu din Pipera a rămas aprinsă ore în șir, iar fanii locali s-au întrebat: „Ce se întâmplă la stadion!?” Niciun oficial nu a oferit detalii despre activitatea „misterioasă” care s-a întins până spre miezul nopții. Dar ceva tot le-a scăpat gazdelor...O prezență neașteptată în vestiarul echipei ar putea schimba soarta acestui sezon pentru alb-albaștri.

Perioada de transferuri s-a încheiat, așa că, în ceea ce privește lotul, nu poate fi vorba despre un nou jucător. Microbiștii din Voluntari așteaptă vestea cea mare. Care este surpriza pregătită de clubul ilfovean? Rămâne de văzut...

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează