GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

FCSB – Sepsi închide etapa a 7-a în Playoff. Un meci care se joacă și în Betano Master, campionatul predicțiilor din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2023 21:07 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 21:12

Arena Națională găzduiește, luni seara, de la ora 21:00, meciul FCSB – Sepsi, ultima partidă a etapei a 7-a din Playoff. Un meci cu miză mare pentru FCSB, formație obligată să câștige pentru a nu pierde contactul cu liderul Farul. ”Marinarii” s-au distanțat la șase puncte după succesul de poveste cu Rapid, scor 7-2. Betano te invită să trăiești duelul dintre FCSB și Sepsi la un alt nivel cu noul Betano Master. Intră în cursa pentru Marele Premiu, în valoare de 50.000 de lei, sau ocupă un loc în clasamentul cu premii totale de 500.000 Lei oferind câte un pronostic pentru fiecare meci din Liga 1.

Ce este Betano Master?

Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul FCSB - Sepsi din Playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur, dintre cele care vor fi disponibile pe site-ul Betano în ziua meciului.

Una dintre predicții va fi Rezultat la pauză: FCSB!

Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în site și pe aplicația Betano în ziua meciului.

FCSB ocupă locul secund, la șase puncte în urma liderului Farul, echipă dobrogeană câștigând între timp duelul cu Rapid de o manieră categorică.

Pentru a menține presiunea asupra liderului și a rămâne cu șanse reale în lupta pentru titlu cei de la FCSB sunt obligați să atace din primul minut și să încerce rezolvarea ecuației celor trei puncte încă din prima repriză.

În ultimele două meciuri directe FCSB a condus de fiecare dată la pauză, indiferent de terenul pe care s-a jucat.

Sepsi vine la București fără să aibă nimic de pierdut. Sezonul covăsnenilor este legat de participarea în Cupa României Betano, acolo unde echipa lui Cristiano Bergodi va disputa finala cu Universitatea Cluj, pe 24 mai.

Echipa din Sf. Gheorghe are șapte meciuri fără victorie în deplasare și va înfrunta FCSB după patru înfrângeri consecutive.

FCSB n-are nicio înfrângere în ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu, interval în care a câștigat de trei ori și a remizat în alte două confruntări.

Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri jucate acasă de FCSB. Excepție face chiar disputa cu Sepsi din sezonul regular (1-0), meci în care Octavian Popescu a marcat unicul gol, în minutul 21.

Ultimele meciuri directe

Sepsi – FCSB 1-2 (3 aprilie 2023)
FCSB – Sepsi 1-0 (12 martie 2023)
Sepsi – FCSB 0-1 (24 octombrie 2022)
Sepsi – FCSB 0-0 (19 decembrie 2021)
FCSB – Sepsi 1-1 (23 august 2021)
Sepsi – FCSB 2-2 (16 mai 2021)
FCSB – Sepsi 1-2 (25 aprilie 2021)
Sepsi – FCSB 1-1 (10 aprilie 2021)
FCSB – Sepsi 1-1 (21 decembrie 2020)
Sepsi – FCSB 0-1 (22 iulie 2020)

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite. 

Aceste Provocări sunt:

•          Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!

•          Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!

•          Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică. 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Nu uita de Asigurarea VAR la meciurile din Liga 1

VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător.,

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Giorgi
Giorgi  •  08 Mai 2023, 10:29

Bergodi trebuie să aibă grijă că interlopul de la fcsb este stăpân și la manareli de rezultate umblând(cu valiza) la arbitrii,jucatorii adversi și la alții pentru a câștiga meciul cu orice preț !!!!

Giorgi
Giorgi  •  08 Mai 2023, 10:26

Bergodi trebuie să aibă grijă că interlopul de la fcsb este stăpân și la manareli de rezultate umblând(cu valiza) la arbitrii,jucatorii adversi și la alții pentru a câștiga meciul cu orice preț !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează