GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Festival de meciuri în ultima zi a etapei a 4-a din preliminariile Campionatului European

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2023 20:24 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 20:30

Marți, 20 iunie, sunt programate ultimele meciuri din runda cu numărul patru a calificărilor la Campionatul European găzduit de Germania în 2024. Nu mai puțin de 11 meciuri sunt programate de la aceeași oră, 21:45, pentru o cotă cumulată de peste 55 pe Betano, cum vom vedea mai jos.

Profită de Betano Avantaj

Am ales 11 meciuri din etapa a 4-a a preliminariilor Campionatului European și am pariat pe Rezultat Final, astfel încât toate aceste partide să devină automat eligibile pentru oferta Betano Avantaj.

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Toate meciurile de marți, 20 iunie, încep la ora 21:45

Insulele Feroe – Albania 
Rezultat final – Albania (cota 1.65)

Albania ocupă locul secund într-o grupă cu Cehia și Polonia favorite la calificare, astfel că formația din Balcani nu-și permite vreun pas greșit în Feroe. Un loc unde Cehia, spre exemplu, a câștigat detașat recent, cu 3-0.

Liechtenstein – Slovacia
Rezultat final – Slovacia (cota 1.06)

Cu șapte puncte după primele trei meciuri, Slovacia e a doua după Portugalia în Grupa J și vrea să mențină linia de rezultate pozitive pe terenul ultimei clasate. Liechtenstein are golaveraj 0-13 după trei etape și în meciul de marți se pune doar problema scorului.

Austria – Suedia
Rezultat final – Egal (Cota 3.25)

Austria este neînvinsă în ultimele cinci meciuri cu Suedia, obținând patru victorii și o remiză. Suedia a pierdut șase din ultimele șapte meciuri oficiale în deplasare. Ultimele două meciuri directe au fost câștigate de Austria.

Bosnia-Herțegovina – Luxemburg
Rezultat final – Bosnia-Herțegovina (cota 1.57)

Cu doar trei puncte în trei meciuri, Bosnia este obligată să câștige meciul cu Luxemburg pentru a păstra șanse teoretice la calificarea dintr-o grupă dominată până acum de Portugalia și Slovacia. În precedentul meci de acasă, bosniacii au trecut la pas de Islanda, cu 3-0. Luxemburg are surprinzător mai multe puncte decât Bosnia înaintea meciului direct (4), după remiza din Slovacia și victoria cu Liechtenstein.

Bulgaria – Serbia
Rezultat final – Serbia (cota 1.50)

Bulgaria este fără victorie în ultimele patru meciuri, nereușind să marcheze în trei din aceste meciuri. Serbia, în schimb, a marcat cel puțin două goluri în fiecare din ultimele șase meciuri. Serbia a pierdut doar cu Brazilia și Elveția în ultimele 12 luni.

Estonia – Belgia
Rezultat final – Belgia (cota 1.24)

Belgia a marcat nu mai puțin de 18 goluri în ultimele patru confruntări cu Estonia, echipă care a marcat și ea în opt din ultimele nouă meciuri internaționale. Ambele echipe au marcat în ultimele două dispute directe.

Ungaria – Lituania
Rezultat final – Ungaria (cota 1.18)

Ungaria a câștigat ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu, cu 6-1 golaveraj, în timp ce Lituania este fără victorie în deplasare de șapte meciuri.

Islanda – Portugalia
Rezultat final – Portugalia (cota 1.37)

Media de goluri a lusitanilor până acum în această campanie de calificare este de peste patru goluri pe meci. Islanda, de cealaltă parte, are o singură victorie în ultimele zece partide.

Moldova – Polonia
Rezultat final – Polonia (cota 1.22)

Polonia a început campania cu înfrângere în Cehia, după care a urmat victoria la limită de acasă cu Albania. De cealaltă parte, Moldova este neînvinsă în cele două meciuri disputate pe teren propriu în Grupa E, remizând cu Feroe (1-1) și Cehia (0-0).

Norvegia – Cipru
Rezultat final – Norvegia (cota 1.14)

Cu un singur punct în trei meciuri, Norvegia nu-și permită să mai piardă alte puncte dacă vrea să-l ducă pe Haaland la Campionatul European. Ciprioții sunt ultimii în Grupa A, fără vreun punct obținut în două meciuri.

Scoția – Georgia
Rezultat final – Scoția (cota 1.50)

Scoția a marcat cel puțin două goluri în ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu. Georgia a marcat nouă goluri în cele trei meciuri jucate în 2023 și a punctat de fiecare dată în ultimele cinci partide. Scoția conduce Grupa A cu punctaj maxim, în timp ce Georgia e pe doi în fața Spaniei și Norvegiei.

Cota peste 55

Pe biletul multiplu de mai sus am obținut cota 55.98 și, cu o miză de 50 de lei, potențialul câștig este de 2.799,07 lei. Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Vezi toate știrile Betano

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează