Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 28 mai 2013 18:33

Suporterii Stelei au făcut spectacol la meciul cu FC Braşov! Întreg stadionul Naţional Arena a fost transformat într-un uriaş drapel al României.

Coregrafia de excepţie a fost realizată de fanii roş-albaştrilor cu sprijinul www.suportersteaua.ro şi al companiei de curierat rapid Urgent Curier – liderul soluţiilor tehnologice de curierat de la noi. Urgent Curier a realizat cu această ocazie nu mai puţin de 58.200 de plăcute de diverse culori, participînd la una dintre cele mai impresionate spectacole create pe stadioanele din România.

Reacţiile celor implicaţi

SuporterSteaua.ro: “Multumita colaborarii cu Urgent Curier, Magazinul Suporterilor Stelisti a reusit sa contribuie la realizarea unei coregrafii extraordinare. Am vrut astfel sa le multumim tuturor stelistilor care au fost alaturi de noi in acest sezon si sa-i asiguram ca si pe viitor vom fi primii care vor raspunde cerintelor lor, oferindu-le designuri unice, produse de calitate si sprijin in toate initiativele”.

Sebastian Bălăşescu - manager general Urgent Curier: Am fost impresionati de faptul că Steaua, în afara rezultatelor foarte bune din acest an, a fost şi o campioană a stadioanelor pline. Chiar şi la meciuri mai puţin importante, steliştii au jucat cu mii de suporteri în tribune şi, credem noi, acest lucru merită aplaudat în contextul actual. Gestul nostru s-a dorit a fi unul nu neapărat îndreptat spre fotbal, ci mai degrabă se doreşte a fi un îndemn spre respect şi fair-play în tribune".

Urgent Curier, un susţinător al comportamentului civilizat pe stadioane, şi rămâne fidel ideii de promovare a fair-play-ului în rândul suporterilor. Parteneriatul Urgent Curier – Magazinul Suporterilor Stelisti (www.suportersteaua.ro) se bazează pe pasiunea şi respectul faţă de fotbal şi totodată celebreaza rezultatele excelente ale echipei Steaua, noua campioană a României, ediţia de campionat 2012/2013.

Urgent Curier este o companie românească care dă ora exactă în materie de soluţii tehnologice în curierat. Cele mai noi servicii oferite clienţilor săi sunt Urgent Online şi modulele integrate pentru magazinele online.  Aceste noi opţiuni gratuite pentru clienţii Urgent Curier se adaugă celorlalte deja existente şi anume SMS Alert, Email Status, imprimare facturi şi chitanţe de ramburs instant, etichetare cod de bare sau urmărire colet prin GPS. În ianuarie 2013, Urgent Curier şi-a inaugurat noul sediu logistic, în Magurele (Ilfov). Terenul are o suprafata totala de 37.000 de mp, din care 10.400 mp construiti, în care se regaseste depozitul de 4850 mp cu 84 de porti. Aici se afla centrul operatiunilor de descărcare, sortare, rutare şi încarcare colete pentru cele 5500 de localităţi din ţară pentru care Urgent Curier nu percepe kilometri suplimentari (www.urgent-curier.ro).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”