GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Gazda Cupei Mondiale pierde acasa cu Franta, Polonia invinge Coreea de Sud

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 15:29

Rusia va juca un meci oficial cu Franta, la St. Petersburg, iar gazdele Cupei Mondiale joaca sub o oarecare tensiune, avand mare nevoie de un rezultat cel putin onorabil. De cealalta parte insa, francezii nu par desigur dornici sa cedeze usor, avand ambitii mari si un obiectiv maret pentru turneul final din aceasta vara. Cel mai sigur pariu pare cel pe faptul ca oaspetii castiga cu Rusia - cota 1,70 pe unibet.ro.

Franta s-a impus cu 4-2 in fata Rusiei intr-un amical disputat acum 2 ani la Paris. Echipa franceza vine dupa un amical cu 4 goluri, in Germania, in timp ce Rusia a jucat 2 amicale in care s-au marcat cate 6 goluri, cu Spania si cu Coreea de Sud. Astfel, se poate include in biletul zilei si optiunea "peste 2,5 goluri" - cota 2,10.

 

Polonia - Coreea de Sud este o alta partida amicala de interes pentru pariori. In 2017, in deplasare, sud-coreenii nu au castigat niciun amical si au pierdut ultimele 5 jocuri din preliminarii. Astfel, optiunea unei victorii a polonezilor pare cea mai inspirata - cota 1,95. In ultimele 10 jocuri disputate de Polonia in preliminarii s-au marcat cel putin 3 goluri pe meci, astfel ca se poate paria si pe acest aspect - cota 2,10 pentru mai mult de 2,5 goluri in meci.

"Polonia intalneste acasa echipa Coreei de Sud, calificata la Cupa Mondiala din Rusia. Este a treia disputa dintre cele doua reprezentative, iar pana acum asiaticii sunt in avantaj. Daca analizam ultimele rezultate, putem spune ca sud-coreenii par ceva mai in forma, pentru ca polonezii nu au reusit decat un egal, in ultimele doua amicale cu Mexic si Uruguay. Echipa lui Lewandowski este insa net superioara, daca luam in calcul valoarea de piata a jucatorilor, capitol la care oaspetii au doar un singur nume greu, pe Son, de la Tottenham", explica Ionel Danciulescu, Expert al agentiei de pariuri sportive online Unibet.

polonia castiga

Acesta analizeaza si un alt meci intre doua puternice echipe din Europa si respectiv America de Sud: "Spania - Argentina este un alt meci de gala intre doua foste campioane mondiale. Ambele formatii au jucatori de super clasa si practica un fotbal spectaculos. Sud-americanii s-au calificat totusi cu ceva emotii la turneul final, desi au in componenta numeroase vedete, printre care si Leo Messi. Partida de la Madrid este deschisa oricarui rezultat, insa Spania are de partea sa avantajul terenului propriu".

spania castiga cm

Se poate paria deja pe castigatoarele Cupei Mondiale, iar cele doua echipe din acest meci mai sus mentionat sunt cu siguranta printre favorite: cota 8,00 pentru Spania si cota 10,00 pentru Argentina.

Spania s-a impus acasa cu 2-1 in ultimele doua partide amicale cu Argentina, disputate in 2009 si 2006. In 4 din cele 5 partide directe, ambele reprezentantive au reusit sa inscrie. In oferta Unibet pot fi descoperite multe pariuri interesante, pornind de la aceste date statistice.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează