GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Golul de aur » Cupa Liceelor îşi desemnează azi învingătorii! De la ora 11.00, la Polivalentă

Aproape că au ieșit scîntei în duelurile Franklin-Demetrescu // Foto: Cristi Preda +2   FOTO
Aproape că au ieșit scîntei în duelurile Franklin-Demetrescu // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 19:28

Liceenii de la "Benjamin Franklin" s-au calificat în Marea Finală a Cupei Coca-Cola de azi, ora 13:00, Sala Polivalentă, graţie unui singur gol în plus la golaveraj.

Supermeci la faza finală a Cupei Coca-Cola! Cea de-a doua zi a show-ului de la Sala Polivalentă, care se încheie astăzi cu finalele de fete şi băieţi, a adus cel mai strîns, cel mai palpitant, cel mai tare meci!

Cu o primă finalistă deja cunoscută, "Mircea Eliade", după primul joc al zilei de ieri (victorie clară cu 7-0 contra lui "Lucian Blaga" din Oradea), a doua partidă a zilei avea să stabilească cea de-a doua finalistă de azi a competiţiei de băieţi.

" Benjamin Franklin" din Capitală şi "Traian Demetrescu" din Craiova erau despărţite de un singur gol înaintea meciului direct. Prima învinsese cu 8-4 în prima zi, a doua "doar" cu 8-5! "Ce-ar fi să se termine egal şi să se decidă la un singur gol calificarea în finală!", s-a auzit din tribune la începutul jocului.

Şi chiar aşa a fost! Însă deznodămîntul anticipat de susţinătorii de la "Polivalentă" a venit în urma unui meci incredibil. Scorul a fost 5-5, iar meciul a avut de toate. Reuşite de excepţie, tackling-uri aprige şi un final tensionat.

Scorul a fost strîns pînă după pauză, 2-2, apoi "Franklin" s-a distanţat la două goluri. Însă liceeni din Craiova nu au bătut atîta drum pentru a renunţa aşa uşor! Cu 10 minute înaintea finalului, după ce bucureştenii rataseră de 3 ori din faţa porţii!!!, oltenii au egalat! Mai aveau nevoie de un singur gol, pe care l-au marcat însă tîrziu, cu 50 de secunde rămase pe tabelă şi după ce adversarii înscriseseră pentru 5-4.

Aşa că în finala de astăzi, programată la ora 13:00, la Sala Polivalentă (şi live la GSP TV), se vor întîlni două licee din Bucureşti: "Mircea Eliade" şi "Benjamin Franklin". Finala băieţilor va fi precedată, de la ora 11:00, de ultimul act în competiţia feminină. Fetelor de la "Mircea Eliade" (Bucureşti) li s-au alăturat ieri în finală cele de la "Banyai Janos" (Harghita), învingătoare cu 5-4 în faţa clujencelor de la "Aurel Vlaicu". Premiul cel mare: excursia la un "sfert" Euro 2012, la Doneţk!

Azi, concert Connect-R
Moment artistic în ziua finalelor la Cupa Coca-Cola. Azi, în jurul orei 12:30, după finala fetelor şi înaintea de cea a băieţilor, la Sala Polivalentă va concerta Connect-R. El le va cînta spectatorilor inclusiv cel mai recent hit al său: "Vara nu dorm".

Rezultate:

Vineri
Băieţi
"B. Franklin" (Bucureşti) - "Regina Maria" (Dorohoi) 8-4
"M. Eliade" (Bucureşti) - "M. Eliade" (Sighişoara) 9-5
"Regina Maria" (Dorohoi) - "T. Demetrescu" (Craiova) 5-8
Semifinala 1 - fete
"M. Sadoveanu" (Bucureşti) - "M. Eliade" (Bucureşti) 1-7

Ieri
Băieţi
"M. Eliade" (Bucureşti) - "L. Blaga" (Oradea) 7-0
"B. Franklin" (Bucureşti) - "T. Demetrescu" (Craiova) 5-5
"L. Blaga" (Oradea) - "M. Eliade" (Sighişoara) 4-7
Semifinala 2 - fete
"A. Vlaicu" (Cluj) - "B. Janos" (Harghita) 4-5

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează