GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Înfruntări de gală în careul de ași din Europa League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2023 20:53 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 20:53

Semifinalele Europa League propun, joi seara, de la ora 22:00, confruntările Juventus – Sevilla și AS Roma – Bayer Leverkusen, meciuri extrem de tari și care sunt deschise oricărui rezultat. Dacă nu știi pe cine să pariezi din cele două meciuri, cu opțiunea Bet Builder oferită de Betano pot fi plasate mai multe pariuri din ambele partide, pe același bilet, pentru o singură cotă, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive. Din oferta de joi am ales cele două semifinale din Europa League, cu câte două pariuri din fiecare meci:

Juventus – Sevilla (joi, 22:00)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.78)

Juventus a câștigat patru din ultimele cinci meciuri disputate în Europa League. De cealaltă parte, Sevilla a pierdut patru din ultimele cinci partide disputate în deplasare, în Europa League, excepție fiind remiza de pe Old Trafford contra lui Manchester United. Echipa din Torino a câștigat ultimele două meciuri disputate acasă cu același scor, 1-0, cu Freiburg și Sporting Lisabona. Echipa spaniolă Sevilla este o specialistă a Europa League, competiție pe care a câștigat-o de patru ori, în 2014, 2015, 2016 și 2020. De patru ori s-au mai întâlnit până acum Juventus și Sevilla în cupele europene. Echipa italiană a câștigat de două ori, Sevilla s-a impus o dată, un meci a fost remiză. În meciurile de pe teren propriu Juventus a câștigat cu 2-0 și a scos un 0-0, în sezonul 2015/16.

AS Roma – Bayer Leverkusen (joi, 22:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)

Roma n-a câștigat niciun meci din ultimele patru disputate în campionat. De la succesul cu Feyenoord, scor 4-1, în returul sferturilor de finală din Europa League, pentru echipa pregătită de Jose Mourinho au urmat două înfrângeri și două remize. Roma a câștigat ultimele patru meciuri disputate în Europa League pe Stadio Olimpico. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri disputate de Roma pe teren propriu. Leverkusen a câștigat patru din ultimele cinci meciuri din Europa League. ”Farmaciștii” au marcat de fiecare dată până în minutul 13 în toate cele trei deplasări din acest an în Europa League, obținând victoria de fiecare dată. De patru ori s-au duelat Roma și Leverkusen în cupele europene în meciuri de GG (ambele echipe au marcat). 

Cotă cumulată de peste 18

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Juventus – Sevilla și AS Roma – Bayer Leverkusen poți ajunge la o cotă cumulată de 18.58, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 185.85 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile importante din fotbalul european cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează