GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SUPERBET – PARIAZA FARA GRIJA!

La pariuri, cele mai bune cote sunt cele garantate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 10:31

Cei mai mulţi jucători recunosc importanţa majoră a cotelor în alegerea casei la care pariază. Acum, Super Bet a găsit o cale de a garanta cotele pe care le oferă.

Dezbaterea care opune casele de pariuri online celor cu agenţii stradale este alimentată de preferinţele fiecărui parior. Unii aleg confortul de a juca de pe canapeaua de acasă ori de la birou. Ceilalţi spun că nimic nu se compară cu bancnotele pe care le primeşti în mână, imediat ce ai câştigat, fără proceduri de verificare a identităţii şi comisioane bancare. Realitatea demonstrează însă atât în România, cât şi în ţări ca Anglia, că ambele sisteme pot funcţiona în acelaşi timp. Mai mult, casele de pariuri terestre sau off-line au făcut pasul către internet prin site-uri pe care îşi publică oferta sau permit verificarea biletelor jucate în agenţii.

Pariorii sunt oameni meticuloşi, calculaţi şi atenţi la detalii. De aceea, dacă îşi fac biletul de joc pe site-ul casei de pariuri şi la agenţie constată că nu mai au cota totală 20, ci 18,50 pentru că între timp unui meci i s-au modificat cotele, frustrarea se instalează. Pe de altă parte, face parte din viaţa oricărei companii de pariuri sportive să fie ajustată oferta, în funcţie de evenimentele din jurul unei echipe, disponibilitatea unor jucători sau sumele pariate. Super Bet a găsit soluţia prin care pariorii se pot feri de aceste surprize.

Noul site www.superbet.ro, graţie unei inovaţii tehnologice, oferă în premieră în România cote garantate. Mai exact, orice utilizator înregistrat pe site-ul de pariuri îşi va compune liniştit biletele cu cotele disponibile pe site, aceleaşi pe care le-ar găsi la ghişeul din agenţie. Apoi, sistemul informatic generează un cod unic, iar acesta este singurul lucru pe care jucătorii trebuie să îl comunice operatorilor din agenţii, pentru ca aceştia să tipărească biletul de joc. Nu mai este nevoie de codul şi rezultatul fiecărui meci în parte, ci doar acel cod generat pe site. Noutatea este că la Super Bet, după ce ţi-ai compus biletul şi ţi-a fost generat codul, timp de 90 de minute ai garanţia că acele cote nu se vor modifica. Practic, oricine are timp suficient să ajungă la agenţia cea mai apropiată sigur că potenţialul câştig nu s-a modificat în acest interval generos. Succesul ideii a fost imediat, iar după introducerea acestei inovaţii, cifrele de trafic ale site-ului aproape că s-au triplat doar în patru luni!

Principalele oraşe ale României sunt deja acoperite de reţeaua Super Bet, însă aceasta continuă să crească. De exemplu, doar în Galaţi s-au deschis sau sunt în curs de amenajare nouă agenţii în doar nouă luni de zile. Extinderea continuă şi sunt programate inaugurări în fiecare săptămână, până la sfârşitul anului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
kaligula
kaligula  •  29 Martie 2012, 01:30
Postat de super_bet pe 29 Martie 2012, 00:09

@kaligula, fiecare cu părerea lui, cu preferinţele lui. unora le place să parieze la Super Bet, alţii aleg alte case, important e că au de unde. Iar în reclamă vrem să atragem atenţia asupra unei facilităţi unice. Nu te obligă nimeni să pariezi la noi şi nici să ne citeşti reclama. Ne bucurăm însă dacă o faci :)

Cu acest comentariu ai dovedit inca o data nivelul acestei agentii. Toata lumea stie ca reclama se face pentru atragerea de noi clienti si tu ne spui ca vreti doar sa atrageti atentia asupra unei facilitati, care este una doar de propaganda pentru ca beneficiile ei pentru pariorul simplu sunt aproape nule. In al doilea rand eu te-am intrebat despre facilitatile contului de pe site si nu am primit raspuns. In al treilea rand in loc sa iti insusesti criticile tuturor celor care au comentat (absolut toti), ai sarit la riposta. In al patrulea rand un reprezentant al unui brand mare vorbeste cu interlocutorul la persoana a treia si nu la per tu. Toate astea dovedesc AMATORISM!!!

nter
nter  •  29 Martie 2012, 00:47

La offline mai pariaza doar mosii si taranii, nu stiu de ce se mai investeste in asa ceva cand sunt pe cale de disparitie. Astra a dat faliment de deja destul de mult timp si era cea mai mare. Da, online treci de verificari dar treci o data cand la inceput si apoi stai linistit acasa si pariezi. Banii nu iti vin in mana dar iti vin pe card/cont bancar, si nici nu mai bati drumul inainte si inapoi de la casa, vanand orele lor de functionare sau orele tale libere sau cand ai drum pe acolo. Iar comisioanele bancare sunt infime (aproape neglijabile) pe langa impozitul pe care il platesti de obicei la o agentie stradala. Nu mai spun de oferta online mult mai bogata si pariul live.

super_bet
super_bet  •  29 Martie 2012, 00:09
Postat de kaligula pe 28 Martie 2012, 21:42

Nu a zis nimeni ca e reclama mascata. Lumea a dezaprobat reclama facuta de GSP unei case de pariuri aflata la un nivel net inferior majoritatii caselor de pariuri offline romanesti. Poate ca asa vad si conducatorii acestei case nemultumirile pariorilor si vor face cumva sa ii recastige. Cat despre cont, de ce mi-as face cont? Ce avantaje am? Doar ca nu mi se modifica anumite cote pana ajung la agentie? Eu nu fac biletul pentru asta pe site, ci pentru comoditate. De ce sa stau agatat pe panou printre diferiti "experti" in fum de tigare cand pot sa-mi fac biletul linistit acasa? Asa ca incercati mai intai o sondare a pietei pentru a stii daca o reclama va fi primita bine sau nu. Asta

@kaligula, fiecare cu părerea lui, cu preferinţele lui. unora le place să parieze la Super Bet, alţii aleg alte case, important e că au de unde. Iar în reclamă vrem să atragem atenţia asupra unei facilităţi unice. Nu te obligă nimeni să pariezi la noi şi nici să ne citeşti reclama. Ne bucurăm însă dacă o faci :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close