GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liverpool – Aston Villa: Gerrard revine pe Anfield! Bilanţul antrenorilor din Premier League împotriva echipelor la care au jucat

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 15:13 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 15:13

Liverpool – Aston Villa, meci din etapa cu numărul 16 din campionatul de top al Angliei, va fi un SuperDuel între Jurgen Klopp şi Steven Gerrard, dar mai presus de toate, va fi Liverpool vs. Steven Gerrard, două nume care au fost sinonime pentru mult timp. 

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

„Cormoranii” au un punct mai puţin decât liderul Manchester City, 34, şi vin cu un moral excelent: Patru victorii consecutive în campionat, în care au primit un singur gol şi au înscris 13 goluri. La mijlocul săptămânii, Liverpool a învins-o pe AC Milan în Liga Campionilor, partidă în care Klopp a menajat mulţi dintre titulari. 

Aston Villa se află la jumătatea clasamentului, pe locul 10, cu 19 puncte, iar de la venirea lui Gerrard pe banca tehnică, Villa a făcut un singur pas greşit, cu Manchester City. Va reuşi Gerrard să plece cu punct sau puncte de pe Anfield? Vezi aici oferta de la Liverpool – Aston Villa şi pariază inspirat!  

Vieira ştie cel mai bine prin ce trece Gerrard

Patrick Vieira a fost deja în rolul de sâmbătă al lui Gerrard. Tehnicianul francez a fost numit pe banca lui Crystal Palace în acest an şi deja a avut un prim duel împotriva echipei la care a fost căpitan şi pentru care a jucat aproape 400 de meciuri. Arsenal joacă tot sâmbătă, împotriva lui Southampton. Descoperă întreaga ofertă din Premier League şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet cu SuperPariurile de la fiecare meci!

Crystal Palace a remizat în noiembrie, 2-2, chiar pe Emirates, cu Arsenal. Mai mult decât atât, egalul a fost obţinut in extremis de către gazde, după ce Lacazatte a marcat în al cincilea minut de prelungire. 

Nu uita că meciurile din Premier League beneficiază şi de SuperAvantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Arteta, o singură victorie împotriva lui Everton

Mikel Arteta a devenit cunoscut publicului englez pentru sezoanele în care a îmbrăcat tricoul lui Everton, chiar dacă în ultima parte a carierei a jucat la Arsenal şi chiar a purtat banderola „tunarilor”. 

Tot la Arsenal, Arteta a primit şi prima şansă ca „principal”, după ce a avut o perioadă de stagiatură la Manchester City, în staff-ul lui Pep Guardiola. 

Pentru antrenorul Arteta, însă, meciurile împotriva lui Everton nu sunt o amintire foarte plăcută. O singură dată a reuşit ibericul să se impună în duelurile directe, în rest a avut parte numai de înfrângeri, cea mai recentă fiind chiar în ultima etapă din Premier League, când Everton a întors rezultatul şi a marcat golul victoriei în momentele de final ale partidei. 

Mancini şi povestea de dragoste de la Leicester

Roberto Mancini a bifat prima şi singura aventură în afara Italiei, ca jucător, în apusul carierei... Şi a durat doar o lună, perioadă în care a bifat cinci meciuri în toate competiţiile pentru Leicester. A fost destul pentru ca Mancini să se îndrăgostească de fotbalul englez şi ulterior să accepte oferta de la Manchester City. 

Pe banca lui City, Mancini nu a avut foarte des ocazia să se duleze cu fosta lui echipă, dat fiind faptul că „vulpile” încă se luptau prin Championship în perioada în care italianul scria istorie pentru „cetăţeni”. 

Două meciuri în Cupa Angliei are Mancini împotriva lui Leicester. Primul, un egal, care a dus la o rejucare câteva zile mai târziu, câştigată de City. 

Scurta aventură a lui Gus Poyet în Premier League

Gustavo Poyet a fost un jucător marcant pentru Chelsea în perioada 1997-2001, în care a bifat 143 de prezenţe pentru londonezi.

Ca antrenor însă, aventura din Premier League a fost una scurtă pentru uruguayan, care are 60 de meciuri pe banca lui Sunderland în campionat. 

În perioada în care a pregătit „pisicile negre”, Poyet a confruntat-o pe Chelsea de nu mai puţin de patru ori, de trei ori în campionat şi o dată în Cupa Ligii. De altfel, în Cupa Ligii a fost şi una dintre cele două victorii obţinute împotriva lui Chelsea. 

Scott Parker: Multe meciuri, zero victorii 

Scott Parker a jucat de-a lungul carierei la mai multe echipe importante din Premier League, bifând nu mai puţin de cinci echipa din Capitală. S-a retras din fotbal tot de la o echipă din Londra, Fulham, club care i-a oferit şi prima oportunitate ca antrenor principal. 

Parker a reuşit să promoveze cu Fulham în Premier League, însă a retrogradat la finalul sezonului şi a fost demis. Forma slabă a clubului s-a văzut şi în meciurile împotriva echipelor la care Parker a jucat: Chelsea, Newcastle, West Ham şi Tottenham. Nicio victorie nu a obţinut Fulham în aceste partide, iar Scott Parker încă aşteaptă să câştige primul meci împotriva unei foste echipe. 

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează