GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mașina de slefuit pereti - unealta ideală pentru netezirea zidurilor interioare

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2023 16:00 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 16:12

Slefuitul peretilor poate fi necesar în diferite situații și etape ale procesului de construcție sau renovare. Atunci când îndepărtarea vopselei sau a tapetului vechi devine o provocare este nevoie de unelte specifice, puternice și eficiente care să te asigure că nivelarea pereților este uniformă și nu îți va îngreuna restul procesului de renovare.

Cele mai bune slefuitoare pereti sunt cele electrice. Aceste produse vin cu funcții noi și cu diverse avantaje, fiind o versiune îmbunătățită a slefuitoarelor manuale pentru a eficientiza munca de netezire a materialelor, în cazul acesta, al pereților.

În acest articol, Fixero îți va prezenta câteva modele de slefuitoare care ți-ar putea fi de mare folos în finisarea proiectelor tale de renovare interioară. Mai mult decât atât, îți va prezenta niște modele accesibile din punct de vedere al prețului, pe care nu va trebui să dai mai mult de 1500 de lei.

Mașina de slefuit pereti - avantajele unui produs electric

Utilizarea unui produs electric, precum este mașina de slefuit peretii, are numeroase avantaje, printre care:

  1. Eficiență crescută - mașina de slefuit pereti electrică are un motor puternic care permite îndepărtarea rapidă a materialului sau a imperfecțiunilor de pe suprafață. Comparativ cu șlefuirea manuală, aceasta poate realiza lucrări într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort fizic.
  2. Precizie și uniformitate - masina de slefuit oferă acuratețe și uniformitate în procesul de netezire a peretilor. Rotirea constantă a discului sau a plăcii de șlefuire asigură o acoperire uniformă a suprafeței, evitând crearea denivelărilor sau a formării zonelor inestetice.
  3. Ușurința în utilizare - mașina de slefuit pereti electrică este proiectată pentru a fi manevrată ușor și confortabil. Multe modele au mâner ergonomic și sisteme care permit o prindere sigură și o manevrare precisă. Aceasta face ca procesul de șlefuire să fie mai puțin obositor și mai ușor de controlat.
  4. Versatilitate - mașina de slefuit pereti electrică vine în diferite tipuri și dimensiuni, adaptate diferitelor nevoi și suprafețe de lucru.
  5. Investiție - un model de masina de slefuit electrică reprezintă o unealtă care te va răsplăti până la ultimii lei investiți și care rezistă la lucrări dificile, având în componență materiale durabile.

Mașina de slefuit pereti - modele eficiente

Poate te întrebi ce ar trebui să iei în vedere atunci când îți alegi masina de slefuit pereti? Trebuie să ții cont de specificațiile produsului. Verifică pe site, înainte să adaugi în cos puterea și potențialul de performanță, în raport cu lucrările pe care le ai de făcut. De asemenea, verifică dimensiunile și funcțiile incluse în manualul aparatului.

Recomandarea Fixero este să te îndrepți către instrumentele electrice cu funcții inteligente. În renovări este întotdeauna nevoie de o mână de ajutor, iar funcțiile inteligente îți pot ușura munca. Iată câteva modele de șlefuitoare pe care ar trebui să le iei în considerare.

Slefuitor gips carton - 1500 W Graphite

Mașina de slefuit pereti - unealta ideală pentru netezirea zidurilor interioare

Acest tip de polizor orbital este conceput pentru prelucrarea suprafețelor de gips. Deși șlefuirea gipsului nu este o sarcină atât de grea, necesită răbdare și precizie. Acest model are un cap rotativ reglabil, un disc de 225 mm și un sistem de aspirare al prafului, care te ajută să colectezi praful în timp util.

Modelul acesta de mașina de slefuit peretii este echipat cu mâner suplimentar, oferind confort și siguranță pe ambele părți. Un avantaj foarte important este că înlocuirea șmirghelului se face foarte rapid și utilizarea acestui produs premium din gama Graphite este ideală pentru șlefuirea zidurilor interioare, la doar 931 de lei.

Slefuitor de tip telescopic de 600 W - Graphite

Mașina de slefuit pereti - unealta ideală pentru netezirea zidurilor interioare

Un alt exemplu ideal din gama de produse Graphite este mașina de slefuit peretii de 600W. Acesta prevăzut cu un cap rotativ, un disc de 225 mm și un set care cuprinde șmirghel, furtun de aspirare, furtun de extindere, furtun de reducere, curea de umăr și sac din material.

La fel ca și modelul menționat anterior este prevăzut și cu un sistem de aspirare al prafului, iar tija se poate regla în funcție de mărime pentru a putea slefui suprafețe la o înălțime mai mare. Locul de prindere al mânerului este îmbrăcat în cauciuc pentru a asigura confortul necesar în prelucrarea materialelor.

Acest dispozitiv se poate depozita în spații mai compacte cum ar fi debaraua și este ideal pentru a netezi pereții într-un apartament din cadrul unui bloc de utilități și costă doar 1.437 de lei.

Cum întreții o mașina de slefuit pereti - sfaturi de mentenanță

Îngrijirea unor produse electrice de tipul mașinii de șlefuit nu necesită foarte mult efort. Cu toate acestea, este important să acorzi un minim de atenție slefuitoarelor, astfel încât să le poți extinde timpul de utilizare.

Acestea trebuie curățate regulat, eventual după fiecare utilizare pentru a îndepărta restul de material. Dacă este prevăzut cu aspirator, atunci trebuie să îl golești după fiecare utilizare. Plăcuța de șlefuire trebuie verificată și ea periodic și înlocuită atunci când este uzată sau prea deteriorată.

Nu uita să verifici și cablurile de alimentare, dar apelează la un specialist electrician pentru a te asigura că eviți incidentele neplăcute.

Fixero - o alegere excelentă în ceea ce privește uneltele de șlefuit și nu numai

Fixero are în stoc mai multe produse electrice care te-ar putea ajuta în finalizarea proiectelor tale de renovare interioară. Pe lângă cele două mașini de șlefuit menționate, poți găsi alte tipuri de șlefuitoare eficiente și instrumente inteligente pentru atelierul tău. Aruncă un ochi pe oferta disponibilă online și descoperă unelte premium pentru nevoile tale. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează