GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Meciul Sepsi – FCSB închide etapa a doua din playoff cu un duel al predicțiilor în Betano Master

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 17:02 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 17:17

Sepsi Sf.Gheorghe, echipa care a prins in extremis ultimul loc în playoff la finalul sezonului regular din Liga1, primește luni seara de la 20:30 vizita celor de la FCSB. Un meci care va marca debutul cipriotului Elias Charalambous pe banca tehnică a roș-albaștrilor, iar Betano te invită să trăiești duelul din Bănie la un alt nivel cu noul Betano Master care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci

Sepsi a obținut o singură victorie în ultimele cinci meciuri disputate în campionat, 4-0 pe teren propriu în rejucarea cu FCU Craiova 1948, practic meciul care le-a adus covăsnenilor prezența în playoff.

Un playoff pe care echipa pregătită de Cristiano Bergodi l-a început cu înfrângere pe terenul liderului Farul, scor 2-1.

De cealaltă parte, FCSB vine după un 1-1 pe teren propriu cu Universitatea Craiova, echipa bucureșteană înregistrând trei victorii, o remiză și o înfrângere în ultimele cinci meciuri din campionat.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul Sepsi - FCSB din playoff va avea patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege doar unul singur. Ambele echipe marchează (Da/Nu) se va număra printre cele patru predicții propuse pentru acest meci în Betano Master. Celelalte trei vor putea fi descoperite în site-ul și pe aplicația Betano în ziua meciului.

În patru din ultimele cinci meciuri susținute de FCSB ambele echipe au marcat. Excepție face chiar meciul direct cu Sepsi din ultima etapă a sezonului regular, partidă câștigată de roș-albaștri pe Arena Națională, cu 1-0.

Doar în două din ultimele cinci meciuri susținute de Sepsi ambele echipe au marcat. Este vorba de remiza cu CFR Cluj de acasă (2-2) și de înfrângerea cu Farul din prima etapă a playoff-ului.

FCSB a pierdut ultima deplasare din Liga 1, scor 3-1 cu UTA. Meci care a întrerupt o serie de șapte victorii consecutive pentru roș-albaștri.

Sepsi este neînvinsă pe teren propriu de șapte meciuri, mai precis din 29 octombrie 2022 de la un 1-0 pentru Universitatea Craiova. Au urmat de atunci patru victorii și trei remize în contul covăsnenilor.

Ultimele rezultate directe:

FCSB – Sepsi 1-0
Sepsi – FCSB 0-1
Sepsi – FCSB 0-0
FCSB – Sepsi 1-1
Sepsi – FCSB 2-2
FCSB – Sepsi 1-2
Sepsi – FCSB 1-1
FCSB – Sepsi 1-1

Așadar, Sepsi și FCSB nu au fost prea darnice cu golurile în meciurile directe, oferind o medie scăzută de sub 2 goluri în ultimele șase confruntări.

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite. 

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte  – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică. 

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Vezi toate știrile Betano

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează