GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Nadia și Securitatea – o carte fabuloasă, la chioșcurile de ziare

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 16:22 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 16:23

Gazeta Sporturilor și Editura Epica prezintă o carte spectaculoasă, de citit până la ultima pagină: Nadia și Securitatea, scrisă de Stejărel Olaru. Cartea prezintă informații mai puțin cunoscute din viața Nadiei Comăneci, munca ei care a transformat-o în una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii, inclusiv fuga de regimul comunist din România. Episodul trecerii graniței către Ungaria din noaptea dintre 27 și 28 noiembrie 1989 deschide cartea și prinde cititorul într-o aventură incredibilă alături de personajul principal, Zeița de la Montreal.

Autorul, istoricul Stejărel Olaru care este și expert în istoria serviciilor de informații, merge în profunzime cu documentarea și scrie un volum care se citește cu sufletul la gură. Mai mult decât o biografie clasică a celei care a atins perfecțiunea în gimnastică, cartea își merită cu prisosință locul în orice bibliotecă.

Stejărel Olaru deschide arhivele, cercetează documentele vremii și pune pe hârtie o aventură pe care o citești cu un nod în gât. Este aventura unui idol batjocorit, a unui om care, la un moment dat, n-a mai putut să suporte. Și a plecat. 

Radu Paraschivescu

Am știut că am fost urmărită, dar nu mi-am imaginat niciodată amploarea acestor acțiuni.

Nadia Comăneci.

Prețul unei cărți la chioșcurile de ziare este 34,90 lei.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează