GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

NIKE TIEMPO LEGEND 6

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 16:24

De peste 20 de ani, Tiempo a fost sinonim cu ghetele de fotbal din piele premium. Noile ghete Tiempo Legend 6 se folosesc de traditie si mostenire pentru a oferi o precizie dominanta. “Jucatorii Tiempo initiaza atacul”, afirma Vianney de Montgolfier, designer Nike Football. “Am pus accent pe finete si precizie de care au atat de multa nevoie. Cu Tiempo Legend 6, ne-am provocat sa lucram intr-un nou mod cu un material legendar”

Modelul Tiempo este prevazut in mod traditional cu o zona de protectie a degetelor, realizata din piele matlasata. Pentru modelul Tiempo Legend 6, Nike s-a gandit sa ofere confortul asigurat de pielea matlasata, dar fara a o perfora excesiv. Astfel, noile ghete sunt prevazute cu o structura interna, moale, care mentine forma cu un numar redus de cusaturi.

“Cu aceasta noua structura, Tiempo Legend 6 ofera aceeasi senzatie de confort pe care o confera pielea matlasata, dar fara a compromite pielea,” continua de Montgolfier. “Spuma care asigura sustinere a fost presatain atmosfera vidata direct pe suprafata pielii, pentru a asigura o constructie moale, fara cusaturi. Prin eliminarea suprafetei matlasate am redus posibilitatea ca noroiul si apa sa se infiltreze in pliurile pielii si sa o intaresca.”

Un alt element legendar al modelului Tiempo este limba, care a fost de asemenea modernizata. Tiempo Legend 6 pastreaza silueta traditionala a limbii, dar pune mai mult accent pe protectie. Ea este realizata acum dintr-o singura bucata si este integrata in sistemul de sireturi. Gheata este prevazuta cu o structura interna in zona mediana, calcai profilat si brant din mocrofibra pentru a mentine piciorul pe pozitie. Brantul asigura impreuna cu talpa o tractiune perfecta. Partea mediana a ghetei este putin mai inalta decat cea laterala pentru a se alinia cu forma anatomica a gleznei.

Zona calcaiului este proiectata pentru a fixa perfect piciorul. Ca un omagiu adus traditiei, numele “Tiempo” este inscriptionat cu mandrie in zona din spatele calcaiului.

Suprafata superioara este realizata din piele premium, lucru semnalizat printr-o emblema de mici dimesiuni pozitionata in zona unde pielea intalneste suportul pentru calcai, si inglobeaza tehnologia All Conditions Control (ACC).

“Tiempo Legend 6 este un clasic modern,” concluzioneaza de Montgolfier. “Gheata imbina materialele si estetica unui model iconic cu tehnologia de productie actuala.”

 

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează