GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Oglinda de baie, placata cu argint, cu functie de dezaburire si termometru digital: trebuie sa o ai

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2023 16:33 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 16:33

Cauti o oglinda baie? Asigura-te ca alegi una de ultima generatie, care vine la pachet cu functii deosebite, ca termometrul ambiental, ceasul digital si functia de dezaburire. 

Astfel de oglinzi, ultra-moderne, sunt placate cu argint, nu se exfoliaza in timp si nici nu favorizeaza aparitia petelor negre. Nu ai cum sa dai gres cu o astfel de oglinda baie, mai ales daca vrei sa tii pasul cu tendintele actuale si sa pui in scena o amenajare de efect. Oglinda este un element multifunctional, asa ca te poti bucura si de scopul ei estetic. 

In sfarsit, a aparut oglinda baie care nu se mai abureste

Unul dintre cele mai comune fenomene este aburirea oglinzilor. Avand in vedere umiditatea din baie si diferentele de temperatura ce apar in urma dusurilor fierbinti, este absolut firesc ca oglinda baie sa abureasca, iar noi sa resimtim disconfort. Din fericire, insa, aceasta problema a fost rezolvata odata pentru totdeauna prin aparitia oglinzilor cu functii speciale de dezaburire. 

Acestea se manevreaza prin control touch, adica apesi un singur buton si te asiguri ca oglinda nu se va aburi, indiferent de cat de fierbinte va fi dusul pe care il vei face. Poti spune adio tuturor produselor ineficiente cu care incercat sa combati acest disconfort.

Ceasul digital si termometrul ambiental te ajuta sa te bucuri de confort

Cati dintre noi nu am mers cu telefonul in baie, ca sa verificam timpul de actionare a unui produs cosmetic, de pilda, si ne-am trezit cu defectiuni ale dispozitivului electronic? Multi! Iar ceasul digital pe care il integreaza oglinzile moderne este exact ceea ce aveam nevoie pentru a combate astfel de intamplari. 

Mai mult, oglinzile de noua generatie vin la pachet si cu termometru ambiental, care te ajuta sa iti sporesti nivelul de confort. Dincolo de rolul practic al acestor functionalitati, si din punct de vedere estetic aduc un avantaj: e mai usor sa concepi o amenajare ultra-moderna, ancorata in tendintele din prezent, si mai ieftin.

Oglinda ultra-moderna este prevazuta cu LED-uri, ca sa vezi fiecare detaliu

Un alt mare avantaj al acestei tipologii de oglinzi este banda LED, care iti permite sa vezi absolut fiecare detaliu din timpul make-up-ului, barbieritului, coafatului, procedurilor cosmetice, tunsului si asa mai departe. Chiar daca baia nu dispune de lumina naturala, acum vei reusi sa te bucuri de vizibilitatea sporita, si chiar sa economisesti. Un singur bec LED din componenta acestor oglinzi consuma cat 6 becuri normale, deci – implicit – si facturile la energia electrica vor fi mai mici, daca te folosesti de sistemul de iluminat al oglinzii pentru a lumina incaperea. Nu iti face griji: un LED are o durata de utilizare de peste 50.000 ore. 

Elves.ro te asteapta cu cele mai bune oferte la noul model de oglinda si cada de baie freestanding 

Calitatea este garantata in magazinul online Elves, unul dintre cele mai populare si mai accesate medii de achizitie de pe Internet. Vei gasi aici doar produse sanitare de top, care indeplinesc si cele mai avansate standarde si care imbina – cu succes – functionalitatea cu avantajele estetice. 

Ai preturi bune la noul model de oglinda cu functie de dezaburire, LED-uri, ceas digital si termometru ambiental, dar si la cada sau baterie cada freestanding, pe care o poti monta la perete sau chiar in mijlocul incaperii. Profita acum!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează